evet erdoğan bey, ben 20 kızda 16 yaşında. yani demek istiyorsunuz ki kızın her dediğine inancaklar mı küçük diye:( 16 yaşında kendisi ama nasıl derler bilmiyorum işte, yaşından biraz büyük duruyor. şimdi zorla beni öptü dese ceza mı alırım ?
Printable View
evet erdoğan bey, ben 20 kızda 16 yaşında. yani demek istiyorsunuz ki kızın her dediğine inancaklar mı küçük diye:( 16 yaşında kendisi ama nasıl derler bilmiyorum işte, yaşından biraz büyük duruyor. şimdi zorla beni öptü dese ceza mı alırım ?
İvedi olarak avukatınıza danışın.
baronun avukatıyla konuştuk durumu,işin aslı ona pek güvenmiyorum:( ben başka avukatla görüşüp onunla iletişim kurmak istiyorum.. benim merak etttiğim tek şey, kızın ifadesinde zorla oldu demesini mahkeme kabul eder mi? ama silah çekti yada bıçak çekti dememiş,sadece ayağıyla iteklemiş,terlikle bana wurmuş filan :( gerçi hepsi yalan bunların.. ben ispat edemem tabi, ama ya hakim ona inanırsa
Barodan tayin edilen avukata güvenmiyorsanız, burada yazı yazan bu kadar insana hiç güvenmemelisiniz. "Acaba şöyle olur mu, böyle olur mu?" şeklinde yorum yapana kadar kendi avukatınıza danışın.
madem suçsuzsunuz kız neden durup dururken size ifitira atıyor
ayrıca kız bakire çıkmışsa tecavüz etmemişsiniz demekki..oradan yırtarsınız
ayrıldım diye yaptı bunu.. yediremedi, bide ben ayrılırken biraz ağır konuştum. ksinlikle görüşmüycez bundan sonra dedim, ben yapacağımı bilirim dedi ama şikayet edeceği hiç aklıma gelmezdi yaa :(
Kız arkadaşımın epilepsi, yani sara hastası olduğunu duydum :( şimdi akıl sağlığı yerinde değil derlerse? ama ben hiç öyle birşey görmedim, gayet aklı başında ve zeki :( okulu takdirle bitirdi mesela.. bu benim için sorun olur mu :(
Yaşı -18 olduğu için piknige bile gittigimizde beni kacırdı dese sen hatalısın.Çok çirkin bir leke.Eger sucsuzsan Allah korusun seni
nasıl yani :( 5 aydır arkadaşlığımız var, kaçırmam için bi neden yok ki, gezmek dolaşmak yada piknik için gittik diye kaçırmış mı diyecekler? hem o gün gittik geldik ve bilenler var bunu, gerçi kaçırdı da der bu şimdi ya :(
Dostum sana burada yazacaklarım biraz acımasızca ve biraz da saldırganca gözükebilir. Kızabilirsin belki ama yine de sorun değil benim için. Sadede geleyim. Olaya psikolojik açıdan bakacak olursak aklıma şu takıldı. 16 yaşındaki bir çocuk intikam almak için çocukça birşeyler yapar, kızdırmak için birşeyler yapar, belki babasına abisine dövdürür falan. Ama üşenmeden gidipte taciz edildiğine dair polise savcıya beyanatta bulunuyorsa gerçekten senin anlatmadığın birşeyler var. Çünkü yalan atan bir kişi yalanını destekleyecek birşeyler arar ama tutupta bu kadar ileri gidecek cesaret olacağına inanmıyorum. Çünkü işin içine artık adli merciler girmiştir ve yalanı ortaya çıkarsa onun da başının belaya girmesi durumu var. Bu arada senin anlatmadığın birşeyler var derken, seni tecavüzle falan itham etmiyorum. Ama bu çocuğun bu kadar ileri gitmesi aklıma senin bize anlatmadığın bazı noktaların oldugu şüphesini getirdi. Madem burda insanlardan yardım istiyorsun bence herşeyi açık açık anlat.