Re: Boşanma ve mal paylaşımı
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Yapıldığı dönemde eşiniz çalışıyorduysa bu bile yeterlidir katkıyı ıspatta.
Peki erdoğan ßey o zamanlar eşim askeri ücretle çalışıyordu ve 3 cocuk var ortada alabilcegi maximum rakam ne kadar olabilir sizce?
ve eşimin kendi üzerine bişyleri olmsada bir cok mal varlığı var ama bunu ispatlıyamıyorum bu ona ßir delil olarak kullanılabilinir mi
aynı zamanda bunuda merak ediorum acaba tedbir koyabilir mi kocam ßunun icin satış icin engell olabilir mi
benim 2001 nisan ayında benim üzerime alınmış evim var iki katlı müstakil ama arsa görünümde ..boşanma durumundayız eşim mal talebinde ve mal davası talebinde bulundu..bu evde hakkı varmı varsa kaçta kaç olabilir..arsa 262 metra kare ..ben ev hanımıyım...ayrıca nafaka talep etmemeiştim sırf bir an önce ayrılayım diye..kendisi tehditle nafaka vermem ikazında bulunup caydırdı..dava düşürülme nasıl oluyor..bende yararlanabilirmiyim. nafaka talebinde bulunmak istiyorum.. mahkeme taleplerimizi ret etti ben ilk mahkemede nafaka istemediğim içinmiş. beni bilgilendirebilirmisiniz..avukatımda pek ilgili degil davamla..avukatımı azl edersem benim durumum ne olur..teşekkürler