Mahkemeler ve Yargıtay "chat log" tabir edilen kayıtları delil olarak saymıştır. Dolayısıyla manipülasyona uğramamış chat logları ek olarak sunarak şikayette bulunabilirsiniz.
Printable View
Mahkemeler ve Yargıtay "chat log" tabir edilen kayıtları delil olarak saymıştır. Dolayısıyla manipülasyona uğramamış chat logları ek olarak sunarak şikayette bulunabilirsiniz.
...........
Bunu demek sokakta bana bakan birini savcıya şikayet ettim çünkü bende ona baksaydım beni öldürecekti demekle aynı şey.
Yapacaktı edecekti yle dava açılmaz, alırsınız yeni bir mail adresi bu adresinizi sadece güvendiğiniz kişilere verirsiniz abuk sabuk forumlara veya başka sitelere üye olurken vermezsiniz olur biter.
Mahkemeler çetelerle, katillerle veya gerçek suçlularla mı uğraşsın istersiniz yoksa bilgisayardan sizi eklemeye çalışan kişilerle mi? Karar sizin, eğer hala ısrarcıysanız bir gün mahkemeye hakkaten önemli bir işiniz düştüğünde davanız 2 sene sürerse sakın şikayet etmeyin.
[
Sanırım size sayın nikon demekle hata yapmışım.Yanıtınızdaki uslüpla cevap vermek daha doğru sanırım ,öncelikle sizden cevap vermenizi ben istemedim site sizden mi soruluyor ki sizden daha az bildiğim konular hakkında mı forum açmalıyım?Ayrıca abuk sabuk forumlara yada sitelere mail adresimi vermek gibi bir alışkanlığım yoktur.Bunu burda kendimi savunmak amaçlı yazıyor olmaktan da ayrıca üzgünüm.Nedir yani hırsızın hiç suçu yok.Savcıların ne kadar yoğun olduklarını emin olun çok iyi biliyorum sadece ceza kanunda böyle bir konuda yapılacak birşey olup olmadığını öğrenmek istemiştim.Zaten cevabımıda aldım gerçek hukukçulardan dolayısı ile sizde gereksiz yere yorum yapıp ne kendinizi yorun nede size göre anlamsız hayal ürünü olan bu konuyu uzatmayın olsun bitsin.
Mahkemeler chat loglarını delil olarak kabul etmişlerse büyük hata yapmışlar. denemek isteyen versin bana e-mail adresini ben hemen hazırlayayım tarafıma hakaretler edilmiş olan bir log u. Bunu eskiden (1998 lerde) irc de millet birbirini işletmek içşin yapardı. bak ahmetle konuşuyorduk senin hakkında neler söyledi diye hayali loglarla millet birbirine düşman edilirdi. Çocukların bile yapabileceği bir şeydir bu, notepad kullanmayı bilmek yeterli.
Bencede Delil Olarak Sayılması Komik.
Madem rahatsız ediliyosunuz yeni adres alın.Benide bi kişi aynı sizin sorununuz yüzünden sözde mahkemeye vermiş 3-4 ay önce.Hala bişi çıkmadı.Mahkemeyle uğraşmaya gelince uğraşıosunuz yeni bir adres alın eş dosttan başka kimseyede vermeyin.O kadar önemli konular varken böyle bi sebepten ötürüde insanların sicilini kirletmek hiç hoş bişi değil.:p
sayın Şukufe;
ugradığınız bir zarar veya hak ihlali var mı?
Hep aynı adres mi sizi eklemeye çalışan adres.