yok gercekten bir bıldıgımız kırtasıyede 5 mılyona satılan boncuklu tabanca co2 fln ole bısıler deıl yanı zaten yaralamada basıt bır mudaheleyle gıderebılecek sekılde oldugu yazıyor raporda karın bolgesınde kızarıklık warmıs
Printable View
yok gercekten bir bıldıgımız kırtasıyede 5 mılyona satılan boncuklu tabanca co2 fln ole bısıler deıl yanı zaten yaralamada basıt bır mudaheleyle gıderebılecek sekılde oldugu yazıyor raporda karın bolgesınde kızarıklık warmıs
O halde endişe edecek bir şey yok. Diğer arkadaşlar yorumlarını belirtmişler, onlara katılıyorum, aleyhinize pek mühim bir şey çıkmaz dava neticesinde. Bu kadarcık bir şey için kendi kendinizi yediğinizle kalırsınız. O nedenle birazcık boşverin. takmayın. Selamlar..
cok tesekkur ederım yorumunuz ıcın kendinize iyi bakın tsk ler
Tayfun Beyi'in de dediği gibi Yeni Ceza Muhakemesi Kanunu ile gelen ve 253. maddede olan uzlaşma kurumu ile bu olayı en kolay şekilde çözebilirsin. Hastane masraflarını karşılaman ve diğer masrafları karşılaman durumunda uzlaşmayı kabul eder sanıyorum karşı taraf eğer ciddi bir durum yoksa. Uzlaşma ile ilgili bilgi istersen yardımcı olmaya çalışırım.
oncelıkle yardım etmek ıstedıgınız ıcın tesekkurler bugun mahkemeye cıktım hıc sandıgım gıbı olmadı kolumda jandarmalar falan sayın hakim dedi bı arayın sıkayetını gerı alsın dava kapanır fln dedi davacının numarasını alcam avukatımdan yarın yardımcı olabılırmısınız
tekrar mrb lar mahkemem ertelenmıstı persembe gene mahkemem war 3 aydan 1 yıla kadar hapsi war ısledıgım sucun sıze sorum para cezasını hakımmı belırlıo yoksa werılen hapıs cezasını sız ben odeyecek durumum war falan dıyıp para cezasınamı cevırebılıyorsunuz bunu sorcaktım?
ıyı aksamlar sıkayetcı hanıma bır turlu ulasamıyorduk telefonları cvp vermıyordu avukatım kardesıne ulasmıs sıkayetcı bayan yurtdısındaymıs suan bu mahkemeyede gelemıcek yanı mahkemenın dusme ıhtımalı warmı nisanda gelıcekmıs yurtdısından
Geçmiş olsun üzücü bir olay herzaman dikkat etmek gerek inşallah bundan sonra başına bu şekilde bir olay gelmez.Her olay bir ders niteliğindedir buda sana ders olmuş olur.Türkçenide düzeltirsen bu arada iyi olur.Saygılar...