Re: İştirak nafakası temyiz süresi
Alıntı:
Av.Mehmet Aydın rumuzlu üyeden alıntı
Kötü birşey demedim. Sadece yorum yapmam için yeterli bilgi yok.
Sayın Mehmet bey bır konuda daha bılgınıze basvurabılırmıyım.
250 ytl nafakayı mahkeme karara baglandıktan bugune kadar alamadım mahkemem 08/05/2008 tarihinde karar verıldı.davayı açma tarıhım ıse 14/02/2007 bu zamana kadar alacagım ıcın işlemler baslattık ama halen ödeme yapılmadı icraya, ondan da vazgectım yargıtay kararı ıle bu alacaklarımı tahsıl edebılecekmıyım yoksa yargıtay kararından sonra bu alacaklarım iptal mı olacak..tşk ederim şimdıden
İcra ceza mahkemesine başvurun..belki hapis olacağı korkusuyla ödeyebilir. Yargıtay kararının elinize geçmesini bekleyin. Kendimizi mahkemenin yerine koymak fal bakmak olur.
Alıntı:
İcra ceza mahkemesine başvurun..belki hapis olacağı korkusuyla ödeyebilir. Yargıtay kararının elinize geçmesini bekleyin. Kendimizi mahkemenin yerine koymak fal bakmak olur.
cok teşekkür ederım saygılar ...
Alıntı:
İcra Ceza Mahkemelerine tedbir nafakası ödenmediği için şikayette bulunulduğunda; BOŞANMA DAVASI KESİNLEŞMEDİĞİ için red kararı veriyorlar. Ağır Ceza Mahkemesine itiraz edildiğinde de ilgili mahkeme aynı yönde karar veriyor. Bu yazdıklarım bizzat benim yaşadıklarımdır. Onun için bu durumda olan arkadaşlar nafaka tahsili için hiç boşuna uğraşmasınlar. Kararın kesinleşmesini bekleyip ilamlı takip başlatsınlar. Yada malına mülküne maaşına haziz koysunlar.
Alıntı:
hasangoksu1 rumuzlu üyeden alıntı
İcra Ceza Mahkemelerine tedbir nafakası ödenmediği için şikayette bulunulduğunda; BOŞANMA DAVASI KESİNLEŞMEDİĞİ için red kararı veriyorlar. Ağır Ceza Mahkemesine itiraz edildiğinde de ilgili mahkeme aynı yönde karar veriyor. Bu yazdıklarım bizzat benim yaşadıklarımdır. Onun için bu durumda olan arkadaşlar nafaka tahsili için hiç boşuna uğraşmasınlar. Kararın kesinleşmesini bekleyip ilamlı takip başlatsınlar. Yada malına mülküne maaşına haziz koysunlar.
Ben baskı unsuru olarak kullanmaya değer olduğunu dile getirmiştim.:)
Alıntı:
Ben baskı unsuru olarak kullanmaya değer olduğunu dile getirmiştim.:)
Ya korkmazsa,baskı ve zulüme alışıksa.:o :o
Alıntı:
esmerman rumuzlu üyeden alıntı
Ya korkmazsa,baskı ve zulüme alışıksa.:o :o
:o :o :o ..........