yardımcı olduğunuz için teşekkürler arkadaşlar
Printable View
yardımcı olduğunuz için teşekkürler arkadaşlar
merhaba
lüfen birileri bana cvp yazssın!!
bir dönem birlikte olduğum erkek arkadasımla ayrıldıktan sonra kendısı bu ayrılıgı hazmedemeyip babama ve abime çok çirkin msjlar atmaktadır.msjların içerikleri daha cok onunla sanki cinsel anlamda bir birliktelik yaşamışım bakire olmadığımı gibi gibi...bu sadece msj la da kalmayıp telefonla da arayıp bun tarz seyleri dile getirmiştir.
ve ben bu olaydan son derece üzgünüm.aileme karşı küçük düşürüldüüm bu tarz seyler bızım ıcın cok onemlıdir.babamın abımın kafasında acaba sorusu gelırse cok daha fazla yıkılırım.ayrıca psk olarak son zamanlar da mıdem bulanıyor bu olay sureklı aklımda oldufu ıcın mıde bulantısı el tıtremesı telefonlar calınca karnıma agrılar grmesı gece uyuyamama gıbı problemlerımde cıktı ben bu adamın cezasız kalmasını ıstemıyorm .sızce n yappmalıyım lutfen bırılerı bana yazssın
Sizin olayın sanırım adli boyutu bitmiş.Ancak idari boyutu devam etmektedir.Devlet memurları kanunu 125 nci maddesinin g) Memurluk sıfatı ile bağdaşmayacak nitelik ve derecede yüz kızartıcı ve utanç verici hareketlerde bulunmak(Bu fıkrada dikkat ederseniz hareket demektedir.Suç diye bir tabir yok.İlla ceza kanuna göre suç işlemeniz gerekmiyor), fiili memurluktan çıkarma sebeblerinden biri olarak sayılmıştır.Olayınızda Müffetiş raporunda sizin devlet memurluğundan çıkarılmanızı talep etmiştir ki ifadeniz istenilmektedir.
Devlet Memurluğundan çıkarılıp çıkarılmamanız artık kurulun takdirindedir.Kurul mevcut dosyanızdaki bilgi ve belgeler ile sizin savunmanızı esas alarak karar verecektir.Olayınızda hiç bir çelişki bulamadım.Normal prosedür izlenilmiştir.Saygılarımla
benim sorumda bu konuyla ilgili bende memurum eşimde ve aramızdaki üçüncü şahısta olay şöyledir eşim evdeki bilgisayarı kullanarak bir bayanla ilişki yaşamış bu bayan öğretmen ve bu arada evli bir bayan ve eşim msn adresini açık unuttuğu bir gün ben kadını eşime attığı mailleri gördüm bu öğretmen şahısın attığı mailler aralarında yaşanmış olayları anlatan yani kısacası yaşadıkları aşkı anlatan ve herşey o notada koptu hayatımız alt üst oldu ben eşime bu olay karşılığında maillerin çıktısını alıp dava açma hakkım varmı çünki evdeki pcden ve eşim msn adresini açık bırakmasından yakalndı ayrıca ben bu karşıdaki evli öğretmen bayana çok kinliyim bu adamın evli olduğunu biliyor çünki attığı mesajlardan belli ve çocuklu olduğunu bu bayanı deşifre olacak büyük ihtimalle bu devlet memuruna yakışmayan olay meselesi suş duyurusu yapabilirmiyim yada bu kadının okuluna gidip olay çıkarsam maillerle beraber bende memurum durumum ne olur hukukçularımızdan cevap bekliyorum
Arkadaşlar soruşturma tamamen sonuçlandı ve kıdeme müessir ceza ile cezalandırıldım.
sonucunu yazmamı isteyen arkadaşlar vardı onun için yazdım.
hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
Adli kayıt olarak soruyorsanız kayıtlar asla silinmiyor emin olabilirsiniz.Sümen altı ediliyor ve iyice kurcalandığında karşınıza çıkıyor.80 yıl gibi bi süreden sonra tamamen yokediliyor.Yani Allah affeder T.C affetmez.
merhaba ben polis memuruyum 6 aylık memurken basıma talihsiz bir olay geldi ve idari sorusrturma açıldı ve hemen calıstıgım yer değişti.bir senem dolamasıyla herkesle birlikte benimde asalet sicilim geldi ve amirim pek iyi olarak doldurup gönderdi ancak daha sonra sorusturması olana bu kadar yüksek verilmez denip usulsuzluk oldugu ilerli sürülüp sicilim yırtılmıs ve ozamankia amiirimin tayını çıktı ve yeni gelen komiserle 6 ay calıstım oda idari sorusturmamı ılerı sürerek 53 verdi ve memuriyete yakısmayan hareketten ilişkimi kestiler ancak;yanında calıstıgım sürece hiç bir uyarı cezası dahi almadım...ben bu illegalliği nasıl ispatlayabilirim sonuçta verilen bir olumlu sicil var....
Yeni konu açsanız daha iyi olur gibime geliyor .