-
Re: Oğlumun borcu için
Teşekkür ediyorum cevabınız için.Oğlumun tüm borçları ikametgahi bizim ev adresi görüldüğü için muhtara bırakıldı.Yaşanan süreçler daha önce yazdığım mesajlardaki gibi.Haciz kısmına gelindi.Avukat malları haczedecek ona kararlı.Hem hakarete hem de hacze..Borcu için oğluma hapis kararı çıkartacağını belirtmiş kapıya bıraktığı notta?Ne kadar yatar?Var mıdır böyle bir hakkı?Evde yokken polis nezaretinde girerse nasıl hakkımı koruyacağım hiç bilmiyorum.Allah kimseyi çaresiz bırakmasın,ne yapacağımı şaşırdım.
-
Konunun uzmanı degilim ama evi taşısanız başka bir mahhalleye o mahalledede sadece kendinizi muhtara kayıt ettirseniz bir günde taşınırsınız...
-
hep aynı şeyleri sormuşsunuz arkadaşlarda cevabını vermiş.
-oğlunuzun adresi sizde göründüğü için haciz yapıp yapmamak avukatın sorumluluğunda.yaparsa siz itiraz edeceksiniz
borç için icraya ödeme taahhütünde bulunmadıktan sonra hiç bir şekilde hapis yok
-siz istemedikçe maaşınızdan kesinti yapalamaz.
-eve icraya gelirlerse kefillik yada ödeme taahhütü adı altında imza atmayın.avukat sizi sıkıştırıp eşyaları kaldıracağım vs.diyebilir.bu genellikle korkutmak için yapılıyormuş.genede ödeyemeyeceğiniz bir şeyi imzalamayın