Hocam sitenin adresini tamamen siler misin rica etsem?
Printable View
Onun sana yaptıklara rağmen bu kadar duyarlı olman ilginç. Tmam dediğin gibi olsun. Sildim fakat kişinin sanatçı ya da ünlü biri olması bu tür davranışalrı sergileem hakkı vermez ona. O da sen de aynı haklara sahipsin.
Teşekkür ederim.Sözlerinde haklısın bende bu şekilde düşünüyorum,hatta işin ilginci hayranlarından bazıları bile bu durumu öğrendikten sonra şiddetle kınadıklarını,ve siteye yazmamı bile söylediler..
Aramızda para mevzusu hep msn de,telefon görüşmelerimizde geçti.Ve ben anaysayfa tasarımını bile başkasına yaptırdım zorluklar çektim..Forumu aldım (lisanslı),hosting ayarladım.
Bazı programlarda ve radyo kayıtlarında sanatçı siteden ''resmi web sitem'' şeklinde bahsetti.Bunların kaydı da var.
Beniç çekincem şu;haklıyken haksız duruma düşmeyeyim?Bu kadınla 4 gün önceki hareretli konuşammızdan ve bir maiktarını yarın yatıracağpını söyledikten sonra hattını bile kapttırdı ulaşamayayım diye..Ve tabii ki yine yatırmadı bu 6. oluyor hesap numaramı alışı
Bir avukata danışsam ilk etapta ne kadar ücret öderim?Nelerden ötürü tazminat açabilirim ws bunları hiç bilimiyorum...Hiç avukatlık işim olmadı ki:(
VB sistemlerinin lisanslı ve ücretli olduğunu biliyorum o yüzden MyBB kullanmayı tercih ederim.
Telefon görüşmelerinin ses kayıtları yok. Resmi bir sözleşmen yok. Medyada burası benim resmi websitem demiş. "Tamam burası benim resmi websitem de_niro ile anlaştık. Siteyi yaptırdım. Parayı da elden verdim. Baktı site tutuyor benden para koparmak için böyle bir iftira atıyor." da diyebilir.
Sonra sana verdiği hizmetin bedelini aldı ama faturalandırmadı diye vergi kaçakçısı muamelesi de yapabilir. Bu ülkede adalaetin malesef güçlülerden yana olduğuna inanlardanım. Herkesin yaptığı basit bir suçtan ceza alırsın. Emniyet kemeri takmamak gibi. Ama hakkını alamazsın gibi geliyor bana. Avukat değilim ama hem senin hem de ülkem adına umutsuzum.
Vbulletin en iyisi diye,o markayı kullandım.Sanatçı adına yakışır olun istedim.
Resmi bir sözleşmem yok ama Msn kayıtlarında bana partayı ödeyeceğine dair beyanatı var.Ses kaydı yok ama delil için telefon görüşmelerimize bakılıır diyue tahmin ediyorum.Htta son görüşmemeizde bana tehdidi bile var
Herşey faturaya bakıyorsa,parayı da elnden verdiğine dair bana fatura göstersin.Benim domain faturam da war,forum lisansı faturam da.
Ama ne yapacağımı şaşırmış durumdayım...
Ben senin haklı olduğunu düşünüyorum fakat başına gelebilecek karşı hamleleri de düşün. Telefon kayıtlarına baksalar bile örneğin kalkıp da ben 1 Maysıta kendisiyle şurada buluştum ve yüzyüze görüştük. Aramızdaki sorunu hallettik ve ödemesini elden yaptım. Asistanım, arkadaşım da şahittir. diyebilir. Ödemeyi ispat edin derler. Sana fatura kesmediğin için ceza verirler ona d alamadığı için senin cezanın %20si kadar ceza verirler. Bu işin maille ilgili kısmı.
Bn de hosting alan adı ve forum lisansı vb alıp fatura alabilim ama fatura benim adıma kesilmiştir. Bir şey ifade etmez. Onun adına kesilmişse de ödemeyi o yapmış görünecektir. Şöyle düşün bakkal toptancıdan mal aldı toptancı faturasını kesti. Bakkal da kalkıp sana diyor ki sana bir çuval şeker sattım ama parasını vermedin. Sende kardeşim ben senden şekeri aldım paranı da verdim diyorsun. Önemli olan bakkalın sana senin de abla dediğin kişiye kestiğin faturadır. Senin topladığın faturanın bir hükmü yok.
İşin zor ama inşallah bir çözüm yolu bulursun. Bu hayatta adaletten hakkımızı almak için tüm telefonalrımızı kayıt altına almamız gerekecek galiba.
Evet şimdi her zamankinden çok yardıma ihtiyacım war..
BANA MAİL ATMIŞ BU SANATÇIMIZ ''ŞAHSINA EN UFAK BİR BORÇ BEYANIM BULUNMAMAKTADIR''
''OLAY YARGIYA İNTİKAL ETMİŞTİR''
diye..
Şimdi telefonda bana parayı yatıracağına dair ifadeleri ve msn görüşmelerimiz delil olarak sayılabilir mi?
Çünkü hiç bir senet yok aramızda....
Ne yapabilirim:(
Şimdi olayı tekrar daha net şekilde yazıp,hem de güncellemiş olayım.
-5.5 ay kadar önce bir sanatçımızın resmi web sitesini yaptım.(kendisinden haberli)
-Bu sanatçımız web sitesini kullandığı gibi,fan clubünde (forumda) sevenleriyle iletişime geçti..
-Yaparken masrafları ,forum lisansı host ve domain gibi ben karşıladım ve dedim ki ''ben size fiyat belirleyemem siz bana bir fiyat belirleyin''.Kendisi bir fiyat belirledi ve bu parayı ödeyeceğini Msn konuşmalarımızda ve telefonda ifade etti.
-Derken bu 5 aylık süreçte bu sanatçımız sürekli ödemeden kaçındı,7 kez hesap numaramı 2 kez ew adrsmi aldı ama hep yarın hep yarın derken bir türlü paranın üzerine yattı..
-Son telefon konuşmamaızda tartıştık para yüzünden ve bana parayı taksit taksit ödeyeceğini beyan etti.
-Buna da tamam dedim ve hesap numaramı aldı ama yine yatırmadı.
Şimdi de aramayayım diye cep hattını kapattırmış,mail atıyorum ödeyin şu parayı diye ama nafile..Cevap yazmış sana borcum yoktur , olay da yargıya intikal etmiştir diye..
Ayıp ya kendi belirlediği fiyatı kendisi ödemiyor üstelik fiyatı da görseniz...
Ne yapabilirim bu parayı alabilir miyim?Domain bilgileri de bana ait forum makbuzu ws hepsi bende..
Yardım bekleniyor hala...:(