Re: Askerlikte yanlış beyan ve kilo sorunu
Alıntı:
ONEY rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşlar benim boyum 169cm kilom 106 dediler askerlik şubesinde ve 1 sene ertelediler. Bu arada 4 yıllık okul bitirdim kısa dönem yapacam ve ben bir an önce askere gitmek istiyorum. Ne yapmam gerektiği hakkında bana yardım edebilir misiniz?
8 kilo veriniz askerlik şubesine gidiniz durumunuzu belirtiniz. Askere gitmek istiyorum derseniz yardımcı olmaya çalışacaklardır... Saygılar
Alıntı:
king3801 rumuzlu üyeden alıntı
selam öncelikle iyi günler hepinize yeni konu açamadığım için buraya yazıyorum sorumu:
ben 1982 doğumluyum 1.88 boy, 114 kilom var, birde 2004 senesinde kasık fıtığından ameliyat oldum. aöf. 3.sınıfa geçtim ama 2. sınfta 2 kere kaldığım için kaçak durumuna düşmüşüm
soru 1: erteleme alabilirmiyim kilo bakımından?
soru 2: fıtık ameliyatı askerde sorun teşkil edermi, spordan muaf olurmuyum artıları neler
bilen cevap yazsın lütfen acil bekliyorum
teşekkürler cevabınızı bekliyorum
1) Hayır şu halinizle yönetmelikçe askerliğe elverişlisiniz.
2) Geçirilmiş kasık fıtığı ameliyatının kimseye bir faydası olmaz çok invaziv ellerden çıkmamışsa artısı da olmaz eksisi de olmaz. Ama akerliğe kahren değil de ilkokulda geçirilmesi zorunlu olan 8 seneymiş gibi daha ılımlı gözlerle bakarsanız bunu size çok büyük artısı olur. Saygılar...
Merhaba arkadaşlar.
22 Ağustosta muayenemi oldum. Boy: 187 Kilo: 61
Aslında 64 kiloyum ama nasıl olduysa 3-4 gün içerisinde 3 kg vermişim.
Doktor rapora kilomu yazdı sizce bir sorun olurmu? Kilo ve boy orantım o kadar da kötü değil ama bilmiyorum inş. bir sorun çıkmaz. Saygılarımla.
Alıntı:
yurekli_adam rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar.
22 Ağustosta muayenemi oldum. Boy: 187 Kilo: 61
Aslında 64 kiloyum ama nasıl olduysa 3-4 gün içerisinde 3 kg vermişim.
Doktor rapora kilomu yazdı sizce bir sorun olurmu? Kilo ve boy orantım o kadar da kötü değil ama bilmiyorum inş. bir sorun çıkmaz. Saygılarımla.
58 kiloya düşmediğiniz sürece sorun çıkmaz. Saygılar...