Sayın Kocagül,
Bu son bahsettikleriniz diğerinden daha iyi. Bence Türksat Kablo güvenilir bir kurum. Kullandığın kadar ödüyorsun ve benim gibi kullanıcılar için en iyisi. Ona geçmeyi düşünüyorum. Selam ve saygılar..
Printable View
Sayın Kocagül,
Bu son bahsettikleriniz diğerinden daha iyi. Bence Türksat Kablo güvenilir bir kurum. Kullandığın kadar ödüyorsun ve benim gibi kullanıcılar için en iyisi. Ona geçmeyi düşünüyorum. Selam ve saygılar..
mkocagul; siz de haklısınız tabi; yasamıssınız. ama turk telekom sirketi oyle beko gibi bir kerede satıp kurtulmuyor urunden, surekli olarak verdigi hizmeti yenilemek ve takip etmek durumunda bir firma. bana gore turk telekom sabit ucretle aldığı ucreti yaptığı kampanyalarla yumusatmaya calisiyor; basarıyor da
Satan firma satıp kurtulmuyor malesef. Satış ile servis yükümlülüğü altına giriyor. Düşünsenize örneğimiz Beko nun Telekom gibi her ay 15 YTL sabit ücret aldığını. Garanti süresinde maldan fazla bedel toplamış olur.
Telekom un hangi kampanyasından bahsettiğinizi bilemiyorum ama mesela yazın konuşuran kampanya denilen kampanyayı size örnek verebilirim. Bu kampanya malesef reklam bile edilmedi web sitesinden duyurulmadı. 30.08.2008 de kampanya bitti ve şimdi bu kampanya web sitesinden duyuruluyor. (Nedense) Jem bey bu kampanyanın reklamını dahi yapmadı çünkü Telekom ilk defa almadan birşey verecekti. Videofon denen müthiş yeni hizmetini ise duydunuz ve biliyorsunuz. Çünkü günlerce reklamı yapıldı. ADSL bağlantısı olanın bilgisayarıda elbette vardır. Bu insanların hemen hepsi MSN veya benzeri her program ile bedava tek kuruş ödemeden zaten görüntülü görüşmüyorlar mı?
Bu sizce halkın kandırılması değil mi? Yada bunun adı büyük yenilik mi?
Dilerim işiniz düşmez ama Telekom da müşterinin değerini o gün anlarsınız. Online şikayet servisine yazın bakalım size dönen kimse olacak mı?
Daha önce yazdığım 76 yaşındaki babamın evinin telefon arızası için online arıza sorgulama sayfasında arızamızın giderilmesi için 5551420 numaralı sürekli kesik kesik çalan bir santral telefonunu aramamız isteniyor. Yahu bu telefon çalışmıyor ki nasıl arıyalım. Anlayın artık ne kadar duyarlı, saygılı ve teknolojik olduklaını.
Telekom da Telekom Müdürlüğüne gitmeden hiçbir işlem yaptıramazsınız. Bugün bankalar dahil pekçok kurum Telekom un yaptığından çok daha özel işlemleri bir telefon ile hatta internet üzerinden çözüyor. Peki nerede kaldı teknoloji. Yada bu mu teknoloji ve yatırım?. Hala avrupanın en yavaş ve en pahalı intenetini kullanıyoruz. 3 G ihalesi yapılsa o zaman rekabet başlayacak ve hız gelecek. Ama nedense sürüncemede bekliyor hala????
Bu siteden sorayım mesela bu yazın konuşturan kampanyadan yaralanabilen ve haberdar olan bir forum okuyanı varmı acaba?
Tekel olmanın dezavantajlarını görüyoruz.Sabit ücretler alınmaz ise teknojik olarak(!) gelişme gösteremiyeckmi telekom ? o zaman bizim verdigimiz 49 YTL ne işe yarıyor havayamı gidiyor ? Avrupadaki internet ile aramızdaki ucurum belli hem ücret olarak hemde hız olarak peki avrupadaki internet için daha yüksek sabit ücretmi alıyorlar yada internet ücreti dahamı yuksek?? Tabiki değil dünyadaki en pahalı interneti kullanalım buda yetmezmiş gibi sabit ücret ne güzel değilmi ???
Merhaba Sayın kocagül,
Simile ADSL kullanıcısıyım. Kullanmadığım hallde her ay 15 tl boş yere Telekoma para ödüyorum. Eskişehir de görme engelli bir avukatın asliye hukuk mahkemesine dava açtığını bu kararında yargıtay da onandığını öğrendim. Bende başvurmak istiyorum. İnternetim SİMİLE olması problem oluşturur mu?
Bu konuda bilgi verirmisiniz?
Öncelikle Türk Telekom a ADSL hattınızı telefon zorunluluğu olmadan kullanmak istediğinize dair bir ihtar gönderin. Cevap vermeyecekler yada kabul etmeyeceklerdir. Daha sonra Bağlı olduğunuz İlçe TSHH ne başvuru yapın. Heyet tahminen 30 gün içinde lehinize karar verecektir.
Bu konuda Yargıtay denetiminden geçmiş karar sayısı 5-6 oldu.
Sayın Phantom of law
Çok tşk ederim.
Peki internetimin TT net olmaması sorun çıkarmaz mı?
Bildiğiniz gibi Sabit telefon ve TT net Türk telekoma ait.
Benimki farklı firma olduğundan kaybetme riskim olmaz mı?
Bana örnek yargıtay kararını verirmisiniz?