Alıntı:
Sizin tepkiniz biraz 'mesleki kıskançlık' gibi geliyor. :p
:o Ne kıskanması efendim,rakibim bile olamaz,bizim kulvarlarımız ayrı... :o
Printable View
Alıntı:
Sizin tepkiniz biraz 'mesleki kıskançlık' gibi geliyor. :p
:o Ne kıskanması efendim,rakibim bile olamaz,bizim kulvarlarımız ayrı... :o
Emin Çölaşan bu gece alınabilir.
Muhtemelen de zaten pijamalarını da hazırlamıştır.
Çok şükür!!
İlhan Abi serbest bırakıldı.
Geç bile kalındı hatta alınması gerçekten kanımca yanlış bir karardı. Gerçi bu tartışılır ancak hepimizin hemfikir olduğu gibi; böyle gözaltına alınmamalıydı. En azından Sayın Başbakanımızın Sayın Hocası Sayın Erbakan gibi iltimam gösterilebilirdi...
Yanlış anlamaları gidermek adına bir açıklama yapma gereği duydum. Şimdi, eğer birisi suç işlemişse mutlaka cezasını çekmelidir. Aylardır tutuklu bulunan insanlar var. Ortada iddaname yok. Yarın, pardon yaa... derlerse bu İHAS nin 6. maddesine aykırı olmaz mı?
Peki bunu para dışında bir şekilde telafi edebilecekler mi? Hayır... İtirazımız usule...
Mc Carty ci anlayışı sonlandırmak gerekiyor.
Ergenekon sürecinde "bırakın yargı işini yapsın" diyenler..akepe nin kapatılması davasında da aynı yaklaşımı göstermek zorundadırlar.
Aleksandr Dugin'in Turkiye'deki gozaltlar ve tutuklamalarla ilgili aciklamasi
Dugin, evrazia.org sitesine verdigi demecte tutuklananlarin hepsinin orduda, politik cevrelerde ve kitle iletisim araclarinda Amerikan karsiti tutum alan kisiler oldugunun altini cizdi. Rusyayla yakinlasmayi savunan ve hukumetin amerikanci politikalarina karsi cikan Cumhuriyet ve Aydinlik gibi iki onemli yayinin ve Ulusal Kanalin yoneticilerinin ve bunlarin basinda olan kuresellesme karsiti, Rusyayla yakinlasmayi savunan ve ABD'nin planlarina karsi duran IP lideri Dogu Perincekin ve Turkiyenin Rusyaya yakinlasmasinda onemli rol oynayan Veli Kucukun gozaltina alinmasi ve tutuklanmasini Rusyaya karsi bir meydan okuma olarak degerlendirdi. Dugin, bu olayin Atlantik guclerinin tum dunyadaki Avrasya direnisinin bagrina yonelik bir harekatin parcasi olduguna dikkat cekti. Dugine gore NATO gucleri Turkiyede, Kosovada, Sirbistanda Gurcistanda Ukraynada oldukca aktiflesmisitir. Buna karsilik Rusya da kendi dis politikasini gelistirmeli ve en yakin dostlarini bulundugu bu ulkelerle ilgili politikalar uretmelidir.
Apo ile sarmaş dolaş gezen kim ya ben tanıyamadım. Tanıyan var mı?
http://www.payidar.net/turkiyenin-so...liskileri.html
Ben söyliyeyim. Doğu Perinçek. Ancak Sayın Bilgili nasıl diyeyim; 15-16 yaşlarındaki ergen gençler gibi iğnelemeleriniz var. Hiç Aydınlık Dergisi okudunuz mu? O röportajı okudunuz mu? Ne diyeyim ki.. Bir resmi görüp resim yapıyorsunuz (: Hemde en güzelinden iğneleyerek :)
sayın bilgili o terörist başı ile beraber bu tarz fotoğrafları çıkmayan mı kaldı. Onların kim olduğunu sizin benden iyi bildiğiniz kanaatindeyim. Kimler gitti bekaya.
http://www.ip.org.tr/lib/pages/detay...cevap&idsoru=2
Aşağıdaki fotoğraflarda gazetecilik ilişkisinden daha fazlası görünüyor gibi. Belki de ben yanılıyorum.. Sayın Perinçek'in gazetecilik anlayışı teröriste gül vermek (veya almak) ve dişi teröristin elini sıkmak gibi eylemleri de kapsıyor olmalı. Hadi hayırlısı.. Bunları nasıl yorumluyorsunuz?
http://www.payidar.net/siyaset-haber...resimleri.html