Senetlerin hepsini mi icra vermişler?
Printable View
Senetlerin hepsini mi icra vermişler?
şu anada elinde bulunan tüm senetleri avukata verdi ve avukat bu senetleri işleme koyacağını söyledi ne yapabilirim bir kaç avukata sorduğumda bana beklememi celp geldiğinde gereken işlemler yapılır dendi
Odedigim senedi alacakli ibraz etmedi fakat "isim Soyisim, kisilerin senetden dusurulmek uzere besbin euro elden aldım."diye kendi el yazısı imzası ve tarih var.ancak icra mahkemesinde % 20 Tazminat ile ben kaybettim.Sahis baska birseye karsi bunu yazmistim diyor.belgede senet numarasi tanzim tarihi yokmus.simdi temyize gönderdik ve asliye de dava açtık. Yukarida bu durumda,yargitay karar larin da ispat yukunun davaliya ait oldugu yönünde deki kararları olduğunu okudum.bu konu da ornek yargitay kararı varsa gönderebilir misiniz?
Selamlar ben bir vatandaş olarak sayın avukatlarımiz dan bir ricam var:su konuda yargitay karari ariyorum .ben ödediğim fakat senet iade edilmediği için icra takibi sonucu açtığım icra hukuk davasını yüzde yirmi tazminatla kaybettim. Yargıtay a gönderdik ve menfi tesbit davası açtık. Elimde borcun ödendiği dair karşı tarafın kendi el yazısı imza ve tarihi yer alan belge var.bunu başka bişey için yazdım diyor.hatta bu belgede kefil in ismi de geciyor.senet euro ile belgede de euro aldım diyor.hatta kimden aldığında yazılı o kişide şahidim diyor.simdi bu konuda bir Yargıtay kararı var mıdır. Avukatım tam bir karar bulamadı. Varsa lutfen rica ediyorum.ayrica burada ispat yükü karşı tarafta değil midir.