-
Sayın ZARA,
Size anlattığım olaylardan kesinlikle eksik bir husus yoktur ve söz konusu bile
değildir.
Cevap olarak;
1. Doğrudan dava açtık.
2. Avukatımdan bu gün öğrendiğim bilgiye esasen icra takibini 4 gün önce başlattıgını ve daha icra yazısının kiracıya ulaşmadığını söyledi.
3. Avukatımıza vekalet verdiğimiz için (başka bir ilde olduğumuz için) muuvafakat etme olayını kendisi verecektir. (bilgim olmadığı için soruyorum bu şekilde vekalet olduğu için yerimize muuvafakat etme olayını verebilirmi?)
ilginize TŞK. saygılar.....
ne mutlu türküm diyene
-
sayın benna,
Avukatım ile ayrı illerde olduğumuzdan dolayı fazla detaylı bilgi alamıyorum.
Telefon ile kısa öz cevaplar alıyorum,ayrıca bilgi alış/verişinde yanlış bir şey olacağını zannetmiyorum. İnsanlar yararlı bilgilerini birbirleriyle paylaşması
iyi değilmi? en azından birbirlerine ışık tutmuş olurlar. iyi günler...
-
sayın benna,
Avukatım ile ayrı illerde olduğumuzdan dolayı fazla detaylı bilgi alamıyorum.
Telefon ile kısa öz cevaplar alıyorum,ayrıca bilgi alış/verişinde yanlış bir şey olacağını zannetmiyorum. İnsanlar yararlı bilgilerini birbirleriyle paylaşması
iyi değilmi? en azından birbirlerine ışık tutmuş olurlar. iyi günler...
-
Sayın Av.Aytül
İlginize teşekkür ediyorum saygı.......
-
Sayın Av.Aytül
İlginize teşekkür ediyorum saygı.......
-
bilmem herseyi bastan sona sordogonoz için bana normal gelmedi belki!
-
bilmem herseyi bastan sona sordogonoz için bana normal gelmedi belki!
-
sayın Benna,
fikrinize saygı duyuyorum gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum saygılar..
-
sayın Benna,
fikrinize saygı duyuyorum gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum saygılar..
-
sayın hamacıoğlu,
önce dâvâ açıldığını, dört gün önce de icrâ tâkibi yapıldığını bildiriyorsunuz.
bundan, açılan dâvânın bir tahliye dâvâsı olduğunu, icrâ tâkibinin de alacakların tahsili için, bilâhare, yapıldığı anlamını çıkarıyorum. avukatınız tarafından tâkip edilen prosedürü , işlemleri ve dâvâ sürecini uzattığından, açıkçası, pek benimsemedim. ama, madem avukatınız var, görüş bildirmek haddim değildir.
avukatınız, verdiğiniz vekâletnâme çerçevesinde, her türlü işlemi tesis etmeye ve bu arada, tabi ki, sizin yerinize (tanık dinlenmesine muvafakat etmediğini) de belirtmek hakkına sahiptir.