sırayla sayın jawussjan sırayla...
Bende sizin en kısa zamanda mezun olmanızı diliyorum
Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır...
Printable View
sırayla sayın jawussjan sırayla...
Bende sizin en kısa zamanda mezun olmanızı diliyorum
sayin irmak
satasmaktan baska birsey yapmazmisiniz Allah askina siz bankanizdaki islerinizi duzenlesenizde baskalarinin maktepleriyle ugrasmasaniz.
yazan tum arkaaslarin ortak bir noktasi var sizinle ilgili "terbiyesiz" nitelemesi.
sayenizde konu mecrasindan cikti. kina yokin olurmu?
Kimseye Hakettiğinden Ne bir Fazla Ne bir Eksik Değer Vermeli
Bankacı mısınız avukat mısınız kendiniz de bilmiyorsanız bizim de meslek takıntımız olması normal... Ben mezun olacağım zaten, siz mezun olduysanız.... Yazıyı düzeltin, yoksa iletiniz silinecektir.
en iyiyi bulmak için çalışırken, iyiyi kaybetmeyin...
Sayın yetkili jawuasan arkadaş ;
Siz de benna gibi hakaret ettiğimi mi düşünüyorsunuz. Öyle düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Meslek hayatıma ilişkin başarı dileklerinize karşılık öğrencilik hayatınıza ilişkin iyi dileklerimdi. Ancak söylenen sözü algılayış biçiminiz kalbiniz ile ilgili olabilir.
Sayın benna nın iletisini görünceye kadar kamberde nerde kaldı diyordum...
Sayın jawuasan sizin doğdunuz yıl neredeyse mezun olmuştum. Ne olduğumu çok iyi biliyorumda bunu başkalarının bilip bilmemesinin söylediklerimden çok önemli olmadığını düşünüyorum. Ancak sizinde tepkinizden (yetkili olmanız dolayısıyla) çok önemli olduğunu sanıyorum bu nedenle profilimi değiştirdim.
Sayın yetkili arkadaşım iletimi birileri hukuk adına atmaya üfürmeye devam ettiği, hataların kabul edilmediği, özür dilenmediği sürece değiştirmeyeceğim
Size sırayla derken kastettiğim budur.
Sayın jawuasan yetki elinizdedir dilediğiniz gibi davranın ...
“WE HAVE CHOSEN TO BE POWERLES CRIMINALS IN A TIME OF CRIMINAL POWER”
"bildiğin aksini iddia eden bir kararın varsa onu yaz. o kadar ıkındın bu çıktı.
kaynak gösteriliyor. uygulama belirtiliyor karar veriliyor
ama büyük ve ulu hukukçu kabul etmiyor. elinde ne var kocaman bir hiç
bilgi sahibiymiş gibi konuşmak başka olan bilgiyi paylaşmak başka
yorumsuz muş.... pehhhh" sözlerinizin ve bana yazdığınız yazıların ardından;
Algılayış biçimim kalbimle evet, fesatım ben.
YETKİYİ BİR KENARA KOYUN LÜTFEN... Ben burada öncelikle hukuki.net ailesinin bir üyesiyim ve hukuki.net içerisinde yazdığınız bu konudan hoşlanmadım. Uyarım bu yüzdendi. "Sayın jawuasan sizin doğdunuz yıl neredeyse mezun olmuştum." demişsiniz. Sayın ırmak, jawuasan değil, jawussjan... Ayrıca benim doğduğum yıl mezun olmanız, ikimizin de hukukçu olmasına bir engel teşkil etmemektedir.
Neyi paylaşamıyoruz? Onu bir açıklayın lütfen...
Ayrıca bir kez daha söylüyorum ki, tepkim sadece alıntı yaptığım yukarıdaki yazınız içindir ve bunlara tepki gösteren sadece ben değilim.
Saygılarımla,
en iyiyi bulmak için çalışırken, iyiyi kaybetmeyin...
Sayın zara,Sayın Jawussan, Sayın Benna,
Ek kart hamili kullandığı krediden sorumludur.Benzer bir olayda da bankanın yanlışlıkla kendi hesabına yatırdığı parayı kullanan birisi bankadan kredi çekmiş sayılmakta ve faizini ödemek zorundadır.
Sayın benna, zimmet suçu ile ilgili görüşlerinizi bekliyorum.Sayın zara MBB suçu aklımda uygulama tam oluşsun size hatırlatacağım,
Sayın Jawussan, :) kardeşim alıngan davranmışsın keşke banada mezuniyetimde başarı dileyen olsa....Yalnız sayın benna ve sayın zara kişisel sataşmalarınız artık beni çok rahatsız etmeye başladı....
Akıllarımız sınırlı, fakat bu sınırlılığın şartları içersinde sonsuz olasılıklarla çevrilmişiz. İşte hayatın gayesi bu sonsuzluktan kavrayabildiğimiz kadar çok şey kavramak.
SAYIN (?) ALİSİNKAY,
keşke bu iletinizi yazmadan önce, objektif olarak tüm iletileri okumuş olsaydınız ve özellikle de benim yazmış olduğum iletileri DİKKATLİ okumuş olsaydınız!! ne talihsizliktir ki, daha önce yapmış olduğunuz vahim hatayı ve çifte standartı burada yinelemiş bulunmaktasınız!!
konuya vâkıf olmadan ve iletilerimi okuma gereği dahi görmeden ve söz konusu foruma son ana kadar hiç katılmadan, konu mecrasından çıkınca birden, foruma, salt ırmakı savunmak üzere, ANİDEN müdâhale ederek, mal bulmuş mağribi gibi saldırıya geçiyorsunuz!!
madem son anda foruma katılıyorsunuz, önce, ALLAH AŞKINA, iletileri bi okuyun, olayı anlayın, ondan sonra görüş bildirin, öyle değil mi? ama nerde! anlamdan dinlemeden doğrudan ırmakı savunmak ve direkt herkese hücüm!
SANIRSIN Kİ, BURADA HERKES SUÇLU, BİR TEK IRMAK HAKLI!!!!!! hayret bi şey!! alın ırmak sizin olsun, dostluğunuz daim olsun!
dikkatinizi bir konuya çekerim:
SADECE VE SADECE SİZ HARİÇ, TÜM ÜYELER VE YETKİLİLER, bankacı mı yoksa avukat mı (!!) ya da ne ... olduğunu kendisi bile bilmeyen ve tüm sitenin huzurunu kaçıran ırmakın ÇİRKİN VE AÇIKÇA HEDEF ALICI İLETİLERİNE TEPKİ GÖSTERMİŞ BULUNMAKTADIR.
BİR ZAHMET EDİP TÜM İLETİLERİ OKUMUŞ OLSAYDINIZ, BENİM, BU ÇİRKİN İLETİLERE CEVAP VERMEYE BİLE TENEZZÜL ETMEDİĞİMİ VE MUHATAP DAHİ ALMADIĞIMI GÖRMÜŞ OLMALIYDINIZ.
sizin bütün bunları görmezden gelip, benim kişisel sataşmalarımdan (!) (her ne demekse!!) rahatsız olduğunuzu belirtmiş olmanız gerçekten düşündürücüdür.
BU ŞU DEMEKTİR:
BENİM KİŞİSEL SATAŞMALARDA BULUNDUĞUMU DÜŞÜNDÜĞÜNÜZE GÖRE, IRMAKIN İLETİLERİNİ TASVİP ETMEKTESİNİZ!
VE DE IRMAKA TOZ KONDURAMADIĞINIZA VE HER FIRSATTA (HER NEDENSE)SAVUNMA İHTİYACI HİSSETTİĞİNİZE GÖRE, YALAKALIK ÜCRETİNİZİ IRMAKTAN ALDIĞINIZI UMARIM. ÇÜNKÜ, BAYAĞI EMEĞİNİZ GEÇİYOR!!
Evet: Sayın (?) alisinkay, AÇIKLAYIN BAKALIM:
Sitede sizden başka, ırmakı savunan yok!
Sitede SİZDEN VE IRMAKTAN BAŞKA, benden (aleni olarak) rahatsız olan bir kişiyi de göremedim!
siteye yeni üye olan bir avukat bile, bu forumda, nihâyetinde, yaka silkip ırmaka "terbiyesiz" nitelemesi yapıp forumu terk etmişken, sizin, bir an önce, söz konusu çirkin iletileri görmezden gelip olaya at gözlüğü ile bakmaya devam etmek yerine, kişisel sataşmalarım (!) konusunda açıklama yapmanız gerekmektedir.
Sayın (?) alisinkay, atıf yaptığınız hukuki konulardaki iletilerimi VE NE DEMEK İSTEDİĞİMİ de, iyi okumadığınızı ve ANLAMADIĞINIZI gördüğümden, bunlara da bilâhare tekrar, (sizin için değil, diğer forum üyeleri için) açıklık getireceğim.
son olarak da ; bizzat kendiniz de zaten, hukuğu meslek olarak yapmak istemediğinizi belirtmiştiniz. nitekim, iletilerinizden de, bilgilerinizin teoride kaldığı açıkça gözlemlenebilmektedir. hukukta teori YETMEZ, pratik de gereklidir. (gerçi bu sözümü bile yanlış anlayıp lastik gibi çekip çevirip başka anlamlar kazandıracağınızın da farkındayım!!)
BU İŞ, İNTERNET ÜZERİNDEN YÖRESEL EL HALISI VE BİLGİSAYAR PARÇALARI PAZARLAMAYA BENZEMEZ.!!
ŞU KONUDA TEREDDÜT YOK:
BENİM DE, ŞAHSIM ADINA, BU SİTEDE GEREK SİZDEN VE GEREKSE GENEL TAVRINIZDAN SON DERECE RAHATSIZIM OLDUĞUMU AÇIKÇA BELİRTMELİYİM.
MBB suçu için alisinkaya not: konu ile ilgili iletilerimi DİKKATLİ okuyun. ben orada; halihâzırda bu cezânın uygulanmakta olduğunu bildirdim (zira uygulama böyle, icraatımdan dolayı biliyorum). artı: bnu cezânın kaldırılmaması gerektiğini ve alacaklının menfaatinin söz konusu olduğunu savundum. ayrıca; bu konulardaki yasaları çelişik bulduğumu anlatmak istedim. kaldı ki; ileride, yeni uygulamanın oluşması, sizi haklı çıkarmaz. ben müneccim olmadığımdan, ileride ne olur bilemem. ama şu an bu cezâ UYGULANMAKTADIR. isteyenlere örnek karar iletebilirim. ama illâki, haklı olmak istiyorsanız. buyrun: mutlu olacaksanız: evet. haklısınız! :)
Ben ali,
Soyadımı merak edenler sinkay diye bilir,
Başmakçı'da gelir düzeyi düşük ve ilkokul mezunu bir anne babanın çocuğuyum,
Adalet kelimesi beni çocukluğumdan bu yana çekmiştir.
Merak edenler olabilir.
Sayın zara demiş ki;
SANIRSIN Kİ, BURADA HERKES SUÇLU, BİR TEK IRMAK HAKLI!!!!!! hayret bi şey!! alın ırmak sizin olsun, dostluğunuz daim olsun!
İnşallah.Dileğim daimi bir dostluğumuz olur :) Daha önce de bir iletimde belirttiğim gibi dostunu yarı yolda bırakanların değişmem topunu bir sokak kaltağına sayın ırmak ile kişisel bir dostluğumuz yok sadece yazılarından tanıyorum.Ve tahmin ettiğinizden çok daha objektifim.
Sayın Zara gene dmeiş ki;
VE DE IRMAKA TOZ KONDURAMADIĞINIZA VE HER FIRSATTA (HER NEDENSE)SAVUNMA İHTİYACI HİSSETTİĞİNİZE GÖRE, YALAKALIK ÜCRETİNİZİ IRMAKTAN ALDIĞINIZI UMARIM. ÇÜNKÜ, BAYAĞI EMEĞİNİZ GEÇİYOR!!
Yalakalık ücretimi açıklıyorum :Ücreti sizin asla sahip olamayacağınız bir şekilde ödenmektedir.Karşılıklı saygı ve hoşgörü
Demişsiniz ki ;
son olarak da ; bizzat kendiniz de zaten, hukuğu meslek olarak yapmak istemediğinizi belirtmiştiniz. nitekim, iletilerinizden de, bilgilerinizin teoride kaldığı açıkça gözlemlenebilmektedir. hukukta teori YETMEZ, pratik de gereklidir. (gerçi bu sözümü bile yanlış anlayıp lastik gibi çekip çevirip başka anlamlar kazandıracağınızın da farkındayım!!)
Doğru söze ne denilir.Elbette hukuk pratik ve teoridir.Pratik eksikliklerimizi sizinle beraber en kısa zamanda tamamlayacağız inşallah.Hukuku bir meslek olarak düşünmeme nedenim hukukçuların büyük bir kısmında gördüğüm ukalaca ve çok bilmişce tavır.
BU İŞ, İNTERNET ÜZERİNDEN YÖRESEL EL HALISI VE BİLGİSAYAR PARÇALARI PAZARLAMAYA BENZEMEZ.!!
Sizi rahatsız mı etti?
BENİM DE, ŞAHSIM ADINA, BU SİTEDE GEREK SİZDEN VE GEREKSE GENEL TAVRINIZDAN SON DERECE RAHATSIZIM OLDUĞUMU AÇIKÇA BELİRTMELİYİM.
Kalp Kalbe karşıdır derler...
Akıllarımız sınırlı, fakat bu sınırlılığın şartları içersinde sonsuz olasılıklarla çevrilmişiz. İşte hayatın gayesi bu sonsuzluktan kavrayabildiğimiz kadar çok şey kavramak.
“Bu ne terbiyesizlik Bu ne cahillik bu ne saygısızlık allah sizi bildiği gibi yapsın” derken rahatsız olduğum kişi ırmak değil zaradır şimdi anlıyorum ki çok da haklıymışım yazık sonradan baktım ki benna da farklı değil
Benide sokak kaltağı olarak suçlayacaksanız gerçek kimliğinizle yazın
Yine tekrar ediyorum ek kart hamillerinin sorumluğu konusunda atıyorsunuz
ali sinkaya söylediklerinizi gerçek kimliğinizle yazmaya davet ediyorum.