-
Suçu savunma avukatı belirlesin dediğiniz için bir suç attım ortaya ama düşündüm de hikayeyi ben yazarsam savunma da benim için çok kolay olur, kendime torpil yapabilirim yani ;) Bu nedenle suçu da hikayeyi de tarafsız biri belirtsin derim ben. Hazırlık süresi tanıyacaksınızdır umarım, bu arada Amerikan filmlerindeki gibi meraklı bir gazeteci olmayacak dimi sürekli ayağıma dolaşan, hiç çekemem baştan söyliyim prensipli avukatım ben... :)
-
Dilek Hanım ; bende meraklı gazeteci olmaya talibim.
-
Duygu Hanım o zaman araştırın.Emin olun size harika bir haber çıkacak. Madem buna talipsiniz kıvılcım da sizden gelsin :)
-
Duygu Hanım, meraklı bir gazeteci ile uğraşamam demiştim ama bu gazeteci aynı zamanda bir meslektaşım olacaksa neden olmasın ;) Filmlerde dikkat ederseniz zaten olayı gazeteci kurcalar ve mutlaka önemli bir ayrıntı yakalar, avukata da kaymağını yemek düşer. :)
Şaka biyana, ne zaman gerçekleşecek bu proje? Teknik kısımdan hiç anlamam baştan söylüyorum..
-
Eşim çok güzel. Uzun boylu simsiyah saçlı ve ona inat beyaz tenli. Çok iyi bir iş kadını. Aynı zamanda çok yardımsever. Birçok yardım kuruluşunda çalışıp gönüllü annelik yapıyor. Onunla 8 yıl önce tanıştık 6 yıldır evliyiz. Hiç çocuğumuz yok. Birgün eşim ölü bulunuyor. Evimizde hiç iz yok. Kavga izi yok. Her yerde eşim ve benim parmak izim var. Otopsi sonucuna göre kanı siyahlaşmış. Bunun nasıl olduğu bilinmiyor ama pıhtılaşmış simsiyah bir kan.
Bir ara Sayın Fırat Bayındır ile dertleşirken onun tehlikeli olduğunu ve yok edilmesi gerektiğini söyledim. Bunun dışında görünürde bir ipucu yok. Sorgulamaya başlayabilirsiniz. Önce gazeteciler ve Savcılar lütfen Değerli avukatım beni yalnız bırakmayın :)
-
Bu arada bir görgü tanığı evimizden birinin çıktığını söyledi.Robot resmi çizildi solda asıl resmim ise en altta:)
http://www.softimage.com/Products/fa...lcon_thumb.jpg
http://img355.imageshack.us/img355/1446/adsz9ru.png
-
Bence hikayeyi Emrah beye bırakalım Ali bey. Şurda sınavlarının bitmesine ne kaldı?
Tamam bu bir oyun ama. Pıhtılaşmış siyah kan beni açmadı.:)
-
Bu oyun forumda mı gerçekleştirilecek, yoksa msn de mi? Ona göre hazırlanmam lazım :)
-
Kamuya açık olması daha iyi değil mi?
-
siz en iyisimi bilişim suçlarından beni yarğılayın..senorya yerine gerçek bilişim suçları üzerinde..test edilmiş olur..
Savunma nasıl olurmuş görün...!!!