Sayın hukuk ist, yukarıda söylendiği üzere baroya başvurmalısınız. Ya da ben size bir teklif yapayım. Şayet dedenizden kalan mirasın %80 ini bana devretmeyi kabul ederseniz işlerinizle ilgilenebilirim.
Saygılar.
Printable View
Sayın hukuk ist, yukarıda söylendiği üzere baroya başvurmalısınız. Ya da ben size bir teklif yapayım. Şayet dedenizden kalan mirasın %80 ini bana devretmeyi kabul ederseniz işlerinizle ilgilenebilirim.
Saygılar.
yardimci olacak misiniz?
80 rakami az gibi hepsini versem olmaz mi
Ya kardeşim fakir değilsen neden fakir kağıdı almaya çalışıyorsun. Kanun zor durumda olanların hak arama hürriyetine yardımcı olmak amacıyla böyle bir müessese tesis etmiş. Sizin malınız mülkünüz var. Size bir haciz gelse sizin cebinizdeki paraya bakmıyorlar malınıza da mülkünüze de bakıyorlar. Ki siz mal peşindesiniz. O kadar çok hakkınızın engellendiğini düşünüyorsanız adil yargılama ilkesine aykırılıktan (AİHS md 6) AİHM' e başvurabilirsiniz. Tabi burda avukatları değil müdafiilik sistemini, adli yardım alma sistemini hükme koyan Türkiye' yi şikayete konu etmek zorundasınız. Saygılar..
ya kardesim ben anlatamiyorum mal var da ortada para yok para anliyon mu cebimde para yok. Allah Allah ya
Ben de diyorum ki bahsettiğim hak ihtiyacı olan için düzenlenmiş parası olmayan için değil.
Avukat tutulmaz, avukata vekaletname verilir, vekil tayin edilir.
Baro Başkanını vekil tayin eden kişi, başka avukata vekalet ücreti ödeyecek param yok derse kimse inanmaz. Velevki söylenenler doğru, adli yardımın ilk şartı olan fakirlik şartına karşı, muhtarın kendisine fakirlik belgesi vermeyeceğinin bilincinde olan birisi, inatla Barodan kendime nasıl avukat isteyebilirim, ne yapabilirim diye soruyor, verilen yanıtlarla tatmin olmuyor, üslubunu bozarak saygısızlık ediyorsa bu kişinin iyi niyetinden şüphe edilir.
Yüksek öğrenim görmüş, çok değerli bir meslek grubunun mensubu olduğunu iddia eden bir şahıs normal olarak başka bir mesleği ve bu meslek mensuplarını aşağılamaz, aşağılamaya kalkarsa bu sitede buna izin verilmez.
Konu kilitlenmiştir.