Re: Polise mukavemet ve darp
Hukuki bir bilgi istiyorsanız amenna, site üyelerimiz size dilediğiniz kadar bilgi verebilir. Fakat hukuki bir probleminiz mevcutsa, bu problemin çözüm yeri internet sitesi değil, avukatınızın bürosudur. Sahip olduğunuz uyuşmazlık konusunda hukuki mütalaa verme yetkisi, vekaletname verdiğiniz avukattadır.
Dostum hiç celallenme eğer resimdeki sen değilsen adalet yerini bulur.
Sn.metinNNN;
bu olay nezaman başınıza geldi?Hangi tarihte ifade verdiniz?
Alıntı:
ekircali rumuzlu üyeden alıntı
Sn.metinNNN;
bu olay nezaman başınıza geldi?Hangi tarihte ifade verdiniz?
bu olay 2006 şubat da olmuş ve beni olaydan (olayın tarihi tebligatta yazıyordu) 1 ay sonra savcılığa çağırdılar polislerde ifade vermiş ve birkaçı resimlerden evet o demişler bende baktım resimlerdeki şahıs ben değilim mahkemede geçen perşembe yani 2007 kasımında oldu savcılık da da dediğim gibi mahkemede de bu resimdeki şahıs ben değilim dedim sanıklardan biride evet bu arkadaş yokdu dedi polislerde bimiyorm,hatırlamıyorum gibi şeyler söylediler yani çok kalabalıklardı hatırlamıyorum gibi
Alıntı:
metinNNN rumuzlu üyeden alıntı
beyfendi bende avukata soruyorum hukuk fakültesi öğrencisine değil avukat yokmu burada
Alıntı:
Avukatınız varmı?
Sizce gerek var mı sayın Ekircali?
Benim için gerek yok.Sn.metinNNN için kendisi farkında olmasa da bir avukata ihitiyacı olduğunu düşünüyorum.Bilmiyorum diyen polislerden biri,diğerleri sanki o da vardı gibi hatırlıyorum demesi bile olaya dahil olması için yeterli değil mi? Sonuçta kendisine çok benzeyen(anlatımdan çıkardığım) bir resim var elde.
Alıntı:
Benim için gerek yok.Sn.metinNNN için kendisi farkında olmasa da bir avukata ihitiyacı olduğunu düşünüyorum.Bilmiyorum diyen polislerden biri,diğerleri sanki o da vardı gibi hatırlıyorum demesi bile olaya dahil olması için yeterli değil mi? Sonuçta kendisine çok benzeyen(anlatımdan çıkardığım) bir resim var elde.
sayın arkadaşlar evet avukat tutmayı düşünüyorum çünkü bu ülkede ki hukuksuzluğu 12 eylülde zaten yererince gördüm ve bir kez daha işgenceci cellat sürüsünün oyununa gelmek istemiyorum açıkcası sayın ekircali resmen polisler hakimin bunu tanıyormusunuz yanıtına bilmiyorum diyorlar tanıdık geldi gibi bir ifade bile yok hatta hakim mahkemede ama kesin bir delil lazım ceza vermem için tanıyormusunuz tanımıyormusunuz gibi bir soru sordu hiçbiride kesin olarak evet vardı diyemedi hepsi bilmiyorum ,hatırlamıyorum,görmedim v.s
arkadaşlar kusura bakmayın sorularım gereksiz gibi gelebilir size ama ne olur mazur görün beni eğer avukat tutarsam olay lehime dönüşürmü yada bunun ihtimali büyük olurmu
sayın arkadaşlar bir sorum daha olacak. Bir şahit götüreceğim mahkemeye bu ablam annem yada babam olabilir çünkü olay saati ve zamanı onlarla birlikteydim şahit olarak götüreceğim bu kişiler ailemden olduğu için bir sorun yaratırmı