cevaplarınızdan ötürü teşekkür ederim.yanlız bu arkadaşla hiç bir husumetim olmadı.ben evliyim zaten sapıklık gibi bir amacım olamaz.ivedilikle avukatla görüşmemi gerektirecek kadar ciddi mi durumum
Printable View
cevaplarınızdan ötürü teşekkür ederim.yanlız bu arkadaşla hiç bir husumetim olmadı.ben evliyim zaten sapıklık gibi bir amacım olamaz.ivedilikle avukatla görüşmemi gerektirecek kadar ciddi mi durumum
KİŞİLERİN HUZUR VE SÜKUNUNU BOZMA
Madde 123 - (1) Sırf huzur ve sükûnunu bozmak maksadıyla bir kimseye ısrarla; telefon edilmesi, gürültü yapılması ya da aynı maksatla hukuka aykırı başka bir davranışta bulunulması hâlinde, mağdurun şikâyeti üzerine faile üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir.
Para cezasına çevrilse dahi cez almanız durumunda sicilde pek hoş durmayacak bir madde...
İnsanlar sizi sapık zannedebilir. Ceza davaları benim gözümde her zaman ciddidir...
merhaba hakkımda açılan bu dava sonucu gıyabımda hukmun acıklanmasının geri bırakılması kararı verildi. Ancak ne mahkemden önce hakkımda açılmıs bir davanın oldugu ne de mahkemeden sonra ne yapmam gerektiği konusunda tarafıma herhangi bir tebligat yapılmadı .Neyse sonuc olarak tarafıma yapılmayan tebligatların(güya gönderilen davetiyelerin) odenmesi istendi. ancak su an neyi nereye odeyeceğim konusunda en ufak bir bilgim yok. Bir şahıs olarak yalancı şahitlerin hazır bulundugu, savunma yapmama izin verilmediği, şahit göstermeme izin verilmediği garip bir dava sonucu cezalandırılıdım. Artık hukuk sistemine olan güvenim tamamen sıfırlandı. Her neyse, Ben bu gönderilmeyen davetiye ücretlerini nereye nasıl odeyeceğiim?? Vergi dairesine mi? bankaya mı? adliyeye mi?? Yardımcı olursanız sevinirim...
bu sorunun yanıtını bilen var mı?