valla ben kendi adıma sağ duyu çağrısında bulundum ama internetten çağrıda bulunmanın ne kadar yararı olur bilemem...
Printable View
valla ben kendi adıma sağ duyu çağrısında bulundum ama internetten çağrıda bulunmanın ne kadar yararı olur bilemem...
Başlığın Adı: "PKK terörünü protesto eden internet siteleri" Diye Hatırlıyorum.
Bunu Tartışan Yada Özünde Aynı Olmak Kaydıyla Farklı Görüşlerin Tartışıldığı Siteleri Yazalım Şeklinde Bir Çağrı Olduğunu Hatırlamıyorum.
Neticede Bu Konuyu Hit Amaçlı Tartışan Bir Çok Site Var. Bu Sitenin de Ayakta Kalabilmek İçin Belirli Hedefleri Var.
Ama Farkındaysanız Günlerdir Olma Amacı Hukuk ve Hukuki Sorunları, Zaman Zaman Sosyal Sorumluluk Üstlenmek Olan Hukuki.net;
Ne Hukuk, Ne Hukuk Sorunları Nede İnsanların Kişisel Sorunlarını Tatırmışmıyor.
Milletin Tek Yürek, Tek Bilek Olduğu Bu Günlerde Nihai Ve Potansiyel Gücü Yüksek Olan Hukuki.net Dışarda Sokaklara Düşen Onbinleri Bu Platformdan Destekliyor.
Evet Bu Site Hepimizin Dolayısı İle Hepimiz Üzerimize Düşeni Yapmalıyız.
(Bu Yazdıklarım Kesinlike Tüm Site Kullanıcılarına ve Ziyaretçilerine Yönelik Yazılmıştır. Lütfen Kimse Kişisel Olarak Algılamasın. Yaptıklarından Ve Yazdıklarından Şüphe Duyanları Hariç Tutuyorum)
YAHUDİ UŞAKLARI!TÜRKİYE'DEKİ BÜTÜN LOCALARINIZIN KAPATMADIĞINIZ TAKDİRDE, YARIN TEŞKİL EDECEĞİM DİVAN-I HARBİ ÖRFİ'YE, HEPİNİZİ VERİR VE ASTIRIRIM. GAZİ.M.K.ATATÜRK..
GENÇLER! VATANİ İŞLERDE ÖLMEK SÖZ KONUSU OLABİLİR. AMA KORKMAK ASLA!.GAZİ M.KEMAL ATATÜRK........
evet...sonsuza kadar LAİK VE ATATÜRKÇÜ' BAĞIMSIZ BİR TÜRKİYE OLARAK TÜRK ORDUSUNA VE MİLLETİNE YAPILACAK HER TÜRLÜ HAKARET VE HAREKETLERİN KARŞISINDA DİMDİK DURMAYA VE GEREKLİ CEVAPLARI VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ...
www.hurriyet.com.tr
Bugün Siteye Girdiğimde Simsiyah Bir Ekran Ve "SİZ KURTULMADAN BİZ SİYAHTAYIZ" Şeklinde Bir Açıklama Vardı.
Hurriyet.com.tr Editörlerini Sağduyularından Dolayı Kutluyorum.
Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü adı TÜRK İŞ OLAN SENDİKANIN Sitesinde İLK açıldığında varmı TERÖRLE ŞEHİTLERİMİZ'le ilğili bir yazı ben göremedim?
Birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken şu sıkıntılı günlerde madden ve manen ordumuzun her an arkasındayız.
www.sanalhukukburosu.com
www.yargi.net
Türk Eğitim Sen Gaziantep Şubesi - tes.org.tr.tc - www tes org tr tcTürkiye eğitim, öğretim ve bilim hizmetleri kolu kamu çalışanları sendikası, t