Yazıklar olsun... Ama ne garip çelişki yedikçe, soyup soğana çevirdikçe, satıp savdıkça artıyor değerleri, oyları. İsraf ve yolsuzluk varsa ve ortaya çıksa bile....? Ne beraatler gördü bu ülke ne beraatler.
Printable View
Beraat edip etmemelerinin hiç bir değeri yok asıl vicdanlarda ne oldular o önemli birde çok dindarlar ya öbür tarafta nasıl hesap verecekler bilemiyorum.
İşin garibibunlar değil. Bu kişilerin yaptıkları yolsuzluklar yönetim zaafiyetleri , devleti madara etmeleri hukuku katletmeleri arttıkça daha ötesi rejimi tehlikeye soktukça oylarının artması Bu kadar çok aptalımızın olduğuna inanmak istemiyorum. Aziz nesin yüzde seksenden altmışa düşmüştü bu oranda ortalama yetmiş eder . Referandumda evet oranıda yetmiş civarı tesadüfe bakın. Yazık ki yazık.
Valla milletimizin aptal olduğuna inanmıyorum zira Resep tayyip çokta kötü bir insan değil işte sorunda tam bu noktada baş göstermekte zira sadece recep tayyibi tanıyoruz sorarım sizlere acaba şehrinizden seçilen akp milletvekillerinin kaçını tanıyorsunuz?İşte muhalefetin üzerine gitmesi gereken esas nokta bu ama nerde o muhalefet...
1 Tanımadığına neden oy veriyorsun ? Buda bir aptallık sayılmaz mı?
2 Tüm adayları bizzat tayyip efendi seçmedi mi? Boş kağıda imza attırmadı mı? El kaldırın yeter demedi mi? Diğerleri iyi yada kötü bir şey yapmıyorlar ki oy vermekten ve neye oy verdiklerini bilmemekten başka... Bu bana bir iş yerine alınan dört yamyam fıkrasını anımsatıyor ama yeri ve zamanı değil.
Nasıl yani? Muhalefet her şehirden çıkan Akp milletvekillerini mi tanıtacak insanlara? Ya da kamuoyu anketi mi yapacak, şehrinizden seçilen milletvekillerini tanıyor musunuz diye? Pes vallahi. Listeler yayınlanıyor merak edip baksaydınız kimlermiş aday diye, internet kullanıyorsunuz, araştırsaydınız bu insanların geçmişlerini, temellerini? Muhalefet burda neyin üzerine gidecek? Bu yazının bi anlamı olmalı, ben anlamadım galiba... :o :o
Bakın anlatayım sizlere o zaman, seçim listeleri yayımlanıyor araştırın diyorsunuz, bir kere aday adayları seçim listeleri yayımlanmadan minareyi kılıfına uyduruyorlarda atı alan üsküdarı geçmiş oluyor, madem o kadar iyi insanlar neden dokunulmazlıkların kaldırılmasına karşılar?
sayın akadaşım milo atıp tutmuşun arkamda öncelikle uzun bir zamandır işlerim vardı ondan dolayı yeni okudum iletilerinizi ondan sonra bu siteye bir kaç aydır üye oldum pek zamanım olmuyor gerektiği yerlerde yazarım bir ileti olmasi normal diğer eleştirilerinize tek tek cevap vermeyecem çünkü yapılan bütün eleştiriler basit muhalefet eleştirilerini geçmemiş tavla oynamayı bırakın santranç oynayın oynamıyorsanız öğrenin kurtlar çok mat olmamak lazım bu işler göründüğü gibi değil denmiş evet destekliyorum bu işler düşündüğünüz gibi yürümüyor anlaşılması çok zor işler bir konu sizin düşüncelerinizin doğrultusunda görünebilir emin olki altında farklı şeyler vardır onları ilgililer bilir ancak sizlerin dediği gibi olsa 5 yaşındaki çocuk da bilir onları o kadar da asit olmadığını daha iyi biliyon son olarak sanki bir siyasi partiyi savunduğum ima edilmiş hayır kesinlikle hiçbir siyasi görüşüm yok sadece gözlükleri çıkararak bakan birinin görmesi gerekenleri ifade ettim biraz objektif ve geniş bir açıyla bakın vatan elde falan gittiği yok daha güzel günler bizi bekliyor...