Sevgili deniz, akşam 17:00 sıralarında aradım ve ilk aramamda düştü. Denemeye devam...
Printable View
17:30 Gibi Aradık 3.Aramamızda Düştü.
Bir yetkili: Biz de nereden buluyorlar numaramızı ... diyince, hukuki.net dedim. A bilmez olur muyuz? Türkiye'nin en iyi hukuk sitesi deyince bu kez de hukuki.nete üye olduğum için gurur duydum.
Ben öğleden sonra bir saat aralıkla üç kez denedim. İlk iki aramamda hata yada meşgul uyarısı gelmedi ancak telefona cevap veren olmadı. Sanırım operatörün yoğunluğundan kaynaklandı sorun. Tam saat hatırlamıyorum. Ama 16:00 dan sonra görüşmüş olmalıyım.
Milletvekili maaşını bağışladı
Vekil terörle mücadele kampanyasına maaşını bağışladı. Sıra diğerlerinde...
Terörle Mücadele Kahramanlarına Destek Kampanyası ulusal medyanın desteğiyle büyüyerek sürüyor.
Kampanya'ya harçlığını bağışlayan çocuklardan, milyarları bağışlayan işadamlarına kadar birçok kesimden yoğun katkı var.
En son olarak da Ak Parti Yozgat milletvekili Abdulkadir Akgül kampanyaya destek verdi.
Akgül 8.200 YTL olan milletvekili maaşını Terörle Mücadele Kampanyası'na bağışlayacağını açıkladı.
Akgül'ün açtığı yoldan tüm milletvekillerinin gitmesi, hepsinin birer aylık maaşlarını kampanyaya bağışlaması bekleniyor.
(internethaber.com)
Milletvekillerimizden beklenen budur. Onların bu davranışları halkımızı teşvik edecek, milletimizi ve askerimizi yüreklendirecektir.
Ben de hala komutanlığa ulaşamadım. Yarın tekrar deneyeceğim. Fakat, diğer komutanlıkların da numaralarını bulabilir miyiz? Hepsine sesimizi duyurmalıyız.
Askerime uzanan eller kırılsın.bizlerde askeriz biz daha ölmedik.
Bir arkadaşımdan bir adres buldum.
E-posta: kuvayimilliyeci58@hotmail.com
Mektup Adresi: Jandarma Komando Tabur Komutanlığı Ovacık / Tunceli
Gönderdiğiniz e-posta ve mektupları içtimada komutanları bizzat Mehmetçiklerimize okuyacaklardır. Biliyorum ki siz de bu kampanyamıza duyarsız kalmayacaksınız. Haydi, hep beraber tek yürek olduğumuzu bütün mehmetçiklerimize gösterelim.
Başakcım, başka komutanlıklara ulaşma fikrini destekliyor ve tüm üyelerimizden varsa (ki mutlaka vardır) yakınlarının olduğu, askerlik yaptığı yerleri ve telefon numaralarını buraya eklemelerini rica ediyorum...
Nereyi istiyorsanız söyleyin.