Re: Msn ve telefonda cinsel konuşma
Alıntı:
sddknr rumuzlu üyeden alıntı
hakkaten av. arkadaşlar ne meraklı imiş 16 yaşında bir kızla cinsel içerikli konuşma yapan birine akıl vermeye iyiki ablası yakalamamış yakalamasaydı sanırım bu ilişki dahada ileri gidebilirdi dua etsin arkadaş ablası öğrenmiş buna son vermiş. herkes işine baksın.
sayın sddknr profilinizde avukat oldugunuzu yazmışsınız. siz nasıl avukatsınız. ben bişey sordum sağolsun avukat arkadaşlarda cevapladılar. bilginiz varsa sizde cevap yazın yoksa da böyle provakatif sözler sarfetmeyin lütfen. ablası iyiki yakalamış veya yakalamamış sizi neden ilgilendirsin ki? bu forumda yapılanın suç olup olmadığını tartışıyoruz.
ayrıca buna benzer dahada ileri gidilmiş bir konuda yargıtayın bir kararı var linkini vereyimde okuyun ve lütfen birdaha böyle bi avukata yakışmayan yorumlar yapmayın. https://www.hukuki.net/ictihat/905-105_cgk.asp yargıtayın vermiş olduğu kararı okursanız sevinirim.
Alıntı:
sddknr rumuzlu üyeden alıntı
hakkaten av. arkadaşlar ne meraklı imiş 16 yaşında bir kızla cinsel içerikli konuşma yapan birine akıl vermeye iyiki ablası yakalamamış yakalamasaydı sanırım bu ilişki dahada ileri gidebilirdi dua etsin arkadaş ablası öğrenmiş buna son vermiş. herkes işine baksın.
Sizler gibi, ben de sayın sddknr'nin avukat olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca hukukçulara özel bölümde kaydı olmayan bir kişinin profilinde ne yazdığı açıkçası beni fazla ilgilendirmemekte.
Bozuk cümleler, yazım kurallarına aykırılıklar, "av. arkadaşlar" cümlesi... Bizden olamaz.
yaa bır sorum var ama kımsenın bu konuda bır bılgısı yok galıba ben tekrar edeyım belkı bılen bırı gorur cevap verır.Bu guvenlık ve arsıv arastıma formunda 6.madde var dıyorrkı hakkınızda bır mahkumıyet kararı varmı dıyor.Benım adam dovmekten 445 ytl cezam var 2004 ten bu suc mahkumıyet hukmu mu yoksa sadece hapıs yatanların hakkındamı olur yoksa hakımın verdıgı herhangı bır ceza kararmıdır mahkumıyet hukmu.Bırde bu arsıv ve guvenlık sorusturmasında benım mı arsıv kayıtlarıma bakılcak yoksa aılemınde bakılcakmı saygılarımla...
Alıntı:
asii rumuzlu üyeden alıntı
yaa bır sorum var ama kımsenın bu konuda bır bılgısı yok galıba ben tekrar edeyım belkı bılen bırı gorur cevap verır.Bu guvenlık ve arsıv arastıma formunda 6.madde var dıyorrkı hakkınızda bır mahkumıyet kararı varmı dıyor.Benım adam dovmekten 445 ytl cezam var 2004 ten bu suc mahkumıyet hukmu mu yoksa sadece hapıs yatanların hakkındamı olur yoksa hakımın verdıgı herhangı bır ceza kararmıdır mahkumıyet hukmu.Bırde bu arsıv ve guvenlık sorusturmasında benım mı arsıv kayıtlarıma bakılcak yoksa aılemınde bakılcakmı saygılarımla...
Konu başlığına baktın mı bir milyon yere yazmışsın şark kurnazı
Alıntı:
DODOCAN rumuzlu üyeden alıntı
Konu başlığına baktın mı bir milyon yere yazmışsın şark kurnazı
Burası gunceldı ılgılı konuda karara baglanmıstı sıkıstırayım dedım:o