sorulara cevap yok... agir geldi galiba....
Printable View
Sayın leyton boşş konuşmaya gerek görmediğim için, sadece gülüyorum sizin gibi düşünenlere bilmem anlatabildim mi! neyse uzatmak istemiyorum...
esit kanun istemek yanlis mi?
kanunlar sana karsi olsaydi... sen de esit olmasini istemez'miydin?
neden bosanma oranlari yuksek? cunku bosanma davasi acan kadina, hakkli veya hakkiz nafaka veriliyor..... (sonra erkek davayi kazandigi zaman bu paralari geri alamiyor)... bu cok yanlis bir uygulama....
hosuna gitmedigi icin :0 :0 yapiyorsun.... sanki cok komik'sin....
Benim de görebildiğim şu: Kadın ağır kusurlu da olsa, tazminat ve nafaka alabilsin diye erkek ağır kusurlu çıkarılıyor. Madem kadına illa tazminat vermek istiyorsunuz o zaman "ağır kusurlu ya da eşit kusurlu olursa tazminat alamaz gibi" bağlayıcı hükümler koymayın. Ancak bu tip hükümlerin de zaman zaman bazı kişlere uygulandığı kanaatindeyim.
ALLAH aşkına arkadaşlar bize tanınan hakmı ki bunlar sizce.çocuğu doğuran biz sokağa atılan yine biz.ne yapalım erkek kafasına göre dışarıdaki bayanları gördükce karısını dışarı atıyorsa bizim mi suçumuz.biz alacağımız nafakayla çocuklarımızı büyütüp okutuyoruz.sizin gibi hemen boşanalımda biran önce kadını kendi haline bırakalım da hemen evlenelim demiyoruz.kendimizi çocuğumuza adıyoruz.biz istemezmiyiz sıcak bir yuva ve eş neden bize bunları çok gördüğünüz gibi nafaka alıyoruz diye bizi yerden yere vuruyorsunuz.işte sokakta kalan kadınlar uyuşturucu mübtelası çocuklar sorumsuz anne ve babanın suçunu çekiyorlar.bizim suçumuzu neden onlar çeksin yavrularımız lütfen bu davaların kadını erkeği olmaz yeterki namusumuzla onurumuzla yaşıyorsak önemli olan bu.eğer eşinize ödüyorsanız bu sizin çocuklarınızın koruma altına kol kaat gerdiğiniz için sevinmelisiniz.çocuklar eğer sizde kalsa üvey anne işkencesi bayanda kalsada üvey baba zülümü görecek.ne güzelki eşiniz çocuğunuza sahip çıkıyor.herşey para değil bu dünyada.
Unutmayınız ki hukuk insanlar arasındaki ilişkileri düzenler. Bazen olayları hukuki haklar açısından değerlendirmek yerine öncelikle insani yönden değerlendirmek en azından hukuki ihtilafların önüne geçer.
Lütfen önce insani, sonra da hukuki boyutu düşünün... Yasalar veya yargı kadın veya erkek hiç kimsenin sopası değildir...
Saygılarımla.