Re: Turşudan sinek çıktı ne yapmalıyım?
Sineğin mi çıkması daha iyi, yoksa fare, yılan, akrep mi?
Sinek küçük ama mide bulandırırmış, bu forumu izleyince turşudan da olduk, en iyisi herkes kendi turşusunu kendi kursun!
İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı!!!
***Antalya Valiliği, Finike ilçesinde 1045 kişide içme suyundan kaynaklanan "gastroenterit" vakaları görülmesi nedeniyle, suların klorlanmasında sorumluluklarını yerine getirmediği ve görevi ihmal ettiği gerekçesiyle 5 belediye başkanı hakkında soruşturma açtı.
***AA muhabirinin yetkililerden edindiği bilgiye göre, Gölbaşı 75. Yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda eğitim gören öğrenciler, öğlen makarna ve sebzeli domates çorbası yedikten bir süre sonra okul idarecilerine başvurarak, rahatsızlandıklarını bildirdi.
http://www.milliyet.com.tr/2007/10/04/son/sontur62.asp
Bunlar gibi günde kaç haber!!!
Alıntı:
deniz02 rumuzlu üyeden alıntı
Çay paketinden fare çıktı !!!
İnşaat işçisi Bahattin Avcı (30), inşaatta çay içtikleri paketten son çayı demlemek isterken çay paketinin dibinde ölü fareyi görünce soluğu Edremit Belediyesi Zabıta Amirliği bürosunda aldı. İnsan sağlığının bu kadar ucuz olamayacağını bildirerek firmadan şikayetçi olacağını bildiren Avcı, yasal işlem yapılmasını istedi.
Zabıtlarda çayla bütünleşmiş fareyi görünce böyle bir olayla ilk kez karşılaştıklarını belirtti.
Mynet Haber (01.07.2007)
İşte buna tazminat davası açılabilir.
Ötekine de açılabilir.
Ama tazminat alınırmı?Bunu kimse bilemez.
Alıntı:
ekircali rumuzlu üyeden alıntı
Ötekine de açılabilir.
Ama tazminat alınırmı?Bunu kimse bilemez.
ötekine "turşu kavanozundaki sineğin kanadından yağ çıkartmak" denir.
Alıntı:
Av.Fırat Bayındır rumuzlu üyeden alıntı
ötekine "turşu kavanozundaki sineğin kanadından yağ çıkartmak" denir.
Tamamen katılıyorum.
Açılmamış turşu kavanozunda tuşuların üstündeki sinek cesedi nedeniyle açılacak maddi-manevi tazminat davası, arkdaşının sana yastık atması, seninde kasten yaralamadan şikayetçi olmana benzemektedir bence.:) :) :) :)
Kavanozdaki sinek,hızla geyiğe dönüşmekte sanki.
iyi geceler,saygılar.
Re: Turşudan sinek çıktı ne yaptım biliyor musunuz?
Turşuyu açtım sineği yedim ,kapağı tekrar kapatıp kavanozu çöpe attım böylece sinek zayi olmadı .hepinize teşekkürler.
Alıntı:
teacher_x rumuzlu üyeden alıntı
Turşuyu açtım sineği yedim ,kapağı tekrar kapatıp kavanozu çöpe attım böylece sinek zayi olmadı .hepinize teşekkürler.
:)
Alıntı:
teacher_x rumuzlu üyeden alıntı
:p :)
Sayın barankarahan, sorduğunuz ancak daha sonra sildiğiniz ya da yönetimce silinen mesajınıza itafen cevabımı vereyim.
Evet tazminat davasına hakkınız olur. Hatta açarsınızda ancak kanaatimce davanın tazminat verilmesine dair kararla sonuçlanma ihtimali yoktur.