Cevap: Re: Dersane Kaydının Silinmesi
iyi günler. bende kpss dersanesinden ayrılmak istedim sözleşme olduğu için ayrılamadım. dersaneye gitmiyorum fakat parasını ödüyorum. yüksek lisans yapmak istiyorum. boşuna para vereceğime aynı dersanenin yds kusuna giderim diy e düşünmüştüm. fakat ona da izin vermediler. dersanenin yds şubesini aradım. boyle birşey yapıabilir fakat müdürünüzle o ne derse onu yapabiliriz dediler ne yapabilirim... yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cevap: Re: Dersane Kaydının Silinmesi
Kardeşimi dersaneye yazdırdım meslek lisesinde okuyor dersanede bu açıdan kolaylık sağlayacağı derslerinde herhangi bir açık olmadığını söyledi dersaneye başladık kardeşim başarılı olmak yerine hocalarından yeterli ilgiyi göremediği ve öğrencileri kıyaslama yoluna giderek başarısızlığa düşürücü hareketlerde bulunduklarına şahit oldum hatta okulda çok başarılı olmasına rağmen çocuk ruhsal sıkıntı yaşamaya başladı bu gerekçeyle kaydını iptal için dilekçe verdim şimdi oyalama aşamasındalar dersaneden gitmediği derslerin almadığı hizmetin parasını isteyip geri kalan senetlerimi vermiyorlar bu işin hukuki boyutu nasıl neticelenir bana yardımcı olabilir misiniz ?