-
Re: Gürültü
Toplumumuz trafikten komşuluk ilişkilerine kadar artık kimsenin kimseye saygısının kalmadığı bir duruma doğru hızla ilerlerken, DONMEZ79'un apartman yaşamında komşuları tarafından yaratılan mağduriyeti için bir de bizim suçlamamız, üstelik bu kadar önyargılı ve hatta küçümseyici bakmamız çok düşündürücü. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır dönemine sanırım böyle geldik. :)
-
Re: Gürültü
Tolga bey sizede yazılanları tekrar tekrar okumanızı öneririm. Kimsenin haksız suçlanmasına izin vermeyiz. Dönmez isimli üye suçlanmamıştır. Bunu iddia eden kelime kelime belirtsin lütfen. Ben sizin düşüncenizin aksine dönmez isimli üyenin başka bir üyeyi suçladığını iddia ediyorum. Ve suçlama içeren bölümleri de alıntılıyorum. Desteksiz iddiaların karşısındayım gerek olmasada . Çünkü okuma yazma bilen her insan görebiliyor.
Kimsenin kimseyi küçümsemesine de izin vermeyiz. "sen kim oluyorsun haddini bil" derken acaba kim kimi küçümsüyordu ?
Bu forumda gereksiz polemikler yaratılmasına izin verilmeyecektir. Sitemizde Her üyenin diğer üyelere gereken saygı ve nezaketi göstermesi zorunludur. Yönetim olarak bu saygı ve nezaketin korunmasına titizlikle önem veririz.
Saygılarımla