-
Kişi kendini bilmek gibi irfan olmazmış. Demek ki sizin işkenceniz ve işkenceciniz iyi. güzel. Bu kafayla devam edin. Hukuk alemine sizi hayırla takdim edelim. Hitler'i Almanya'da iktidara getiren faktörlerden birisi de, Hitler' e karşı gelemeyen, eyyamcı ve cesaretsiz hukukçulardı. Biz daima bir adım daha atmak zorunda olduğumuzdan, hukukçu adaylarını da işkenceyi mübah gören anlayışla yetiştirdiğimizi doğrusu bilmiyorduk, öğrenmiş bulunuyoruz.
İşkence yapmakla, kasden adam öldürmek arasındaki farkın hukuk fakültelerinde okutuluyor olması gerektiğini sanıyorum.Bilmediğimiz bir şeyi daha öğrendik. "Hukuk fakültesinde öğretilen "insan onuruna yakışacak..." değildir. Hukuk mantığını kavratabilmektir. İnsan, yaşam, savaş, vs... konuların hepsi gösteriliyor mu? Bana da haber verin gösterilen bir fakülte varsa." Demek ki bizim hukuk fakültelerinde, kanunların, insan onuruna yakışacak biçimde yapılması da gerekmiyormuş. Demek ki kanunları yapanlar "hukuk mantığı " içinde, asıl amacı insan ve toplum hayatını düzenlemek olması gerektiği halde insana uzak kanunlar yapıyorlarmış."Hukuk mantığı" nın içinde demek ki İNSAN FAKTÖRÜ önemli değilmiş.
İşkence ve idam konuları liselerde yapılan münazaralara benzemez. Bu konular da "salt hukuk" kapsamında konuşulacak şeyler değildir. Bu konuları tartışacakların hukuk yanında başka bazı hasletlere,değerlere ve bilgilere sahip olması gerekir. Yani sizde olmayanlar ve bu kafayla da hiç bir zaman olamayacak özellikler.
"en iyiyi bulmak için çalışırken, iyiyi kaybetmeyin"
-
işinize geleni çıkartıp, onu anlamakta ne kadar başarılısınız!
tebrik ettim,
benim kullandığım sözler yukarıda yazıyor, unutmadım ne yazdığımı:)
ayrıca, özel harekatta yer almayı çok isterdim.
jawussjan işkenceyi savunuyor, herkese işkence yapmak istiyor!!!
ne kadar düz mantık...
en iyiyi bulmak için çalışırken, iyiyi kaybetmeyin...
-
Kullandığınız kelimeyi unuttuğunuzu söyleyen yok sayın Jawussjan. herkese işkenceyi savunduğunuzu söyleyen yok yapmayın herkesin içine siz de giriyorsunuz. sadece hakedene değilmi? kim hakediyor onu şartlara bırakmak lazım ya da artık o engin felsefi anlayışınızla siz ve sizin gibi insanlar belirler artık bunu değilmi? sahi düz kontak mantığı olmayan nedir acaba?
Kimseye Hakettiğinden Ne bir Fazla Ne bir Eksik Değer Vermeli