Bu sitenin huyundan mıdır suyundan mıdır nedendir bilmem ama yeni üye olanlarda bir alınganlık hali oluyor genellikle nedense!
(O gün ben de öyleydim :))
Printable View
sayın aykut bey ben dün akşam eve gidince bi adli haber kağıdı gördüm evrakın muhtara teslim edildiği yazıyordu kadıköy icradan geldiği belirtiliyordu bende bi avukata telefon açtım icra işlemidir dedi evrakı görmedim elimde sadece adli haber kağıdı var bende bu yüzden internetden bakmaya fikir almaya çalıştım ve sitenizi gördüm sorunum içinde üye olmam gerektiği yazıyordu olay sadece bundan ibaret
ne zaman okudunuz hanumefendi sayın Kemal AKın'ın yazılarını orada anlatılanlardan sonra sizin de yeterli cevabı almanız gerekirdi
ben size potansiyel suclu olarak bakmıyorum neyse herkesin derdi günahı kendine
o yazıları da okuduysanız sizi tatmin etmeyen ne???
yani daha ortada birsey yok sadece icra dairesinden kagıt geldi borca dair???
evet okudum çünkü arkadaş ilk mesajında bu konu yeterince tartışıldı diyince ve ... kulakları çınlasın diyince onun yazılarını okudum
hanımefendi bana sorunu tam olarak anlatır mısınız
size gelen kagıt uzerine mi siz buraya kayıt olup yardım istediniz
aldıgınız kagıt uzerine cozum mu arıyorsunuz yani daha once eski esiniz yuzunden icra icin gelenler oldu mu yoksa siz dun bu kagıdı alınca ya gelirse diye mi yardım istiyorsunuz???????
lutfen acıklık getirelim
evet ve muhtara teslim edildi bende önlem almak istedim icra memurları ve avukatlar gelmeden yada ne zaman geleceklerse umarım burdaki avukatlar sizin gibi değildir aykut bey ve inşallah siz böyle bir durumla karşılaşmazsınız
evet aynen öyle aykut bey bana gelen kağıt üzerine üye oldum ve yardım istedim
Nasıl benim gibi degildir????
saygı cercevesi icinde tartısır yazısırsak cok iyi olur zeynep hanım biz burada size yardım etmeye calısıyoruz ve durumu anlamaya calısıyoruz sizi rahatsız eden bir durum olursa bunu belirtmeniz yeterli
saygınızı kaybetmeyin!!!!!!!!
icra kagıdını alın kendinize bu kagıt ile birlikte bir dosya alın o dosyaya once gelen icra kagıdını sonra bosanma ilamını koyun daha sonra eski esiniz ve sizin ikamet adreslerinin ve eski esinizin daha sonra evlendigini belirtir bir dilekce yazın ve daha sonraki icra kagıtlarının bu adrese gitmesini artık aranızda bir baglantı olmadıgını belirten bir dilekce yazın
icra dairesi bu durumu degerlendirecektir