Re: Yeni Evliyim Boşanmak İstiyorum Ama ?
arkadaşlar yazılarımı okuyor ama anlamıyorlar herhalde :) önce boşan diyorlar bana.. arkadaşlar boşanma davasını ben ailemin yanındayken açamam bunu anlamıyormusunuz.. yane oki böle rahat boşanabilecektim.. daha ne diye evlendim.. demekki bişiler var dimi ondan evlenmek zorunda kaldım.. ben buralardan uzaklaşmadan o kişiden boşanamam.. hem başka nere gideyim.. sevdiğine kaçma diyorsunuz ama.. başka gidecek yerim yok.. yane mecbur gideceğim yer orası.. sığınabileceğim tek yer orası.. biraz bunları anlayalım lütfen.. yukardakileri yazan arkadaşlar erkek herhalde.. Erkek İstediğini yapabilir.. ama bu kız için geçerli değildir.. bunuda unutmayın.. nikahlandığım kişinin toplumdaki durumunu düşünün demiş :) eh be güzel kardeşim ? benim genç kızlık duygularımı kim düşünüyor.. sevdiğim insanla düğünümü yapıp evlenmek gelinlik giymek hayalim.. bu hayalimi zehir edenler düşünüyormu bunu .. bu hallere düştüysem.. sevgim ve saygımdan.. ama hayatımı böle karartamam.. hiç bir zaman olmayacak bir evliliği sürdürmeye çalışıp.. kendimi öldüremem.. hem nikahlandığım kişi ve ailesinide yok edemem.. çünkü benden onlara fayda olmucak hiç bir zaman.. bunu anlamıyorlar.. bende anlayacakları dille anlatcam mecburum yane.. istemezdim böle olsun ama yapacağım başka bişi yok..
nikahın iptalini isteyeceğim şuan ki durumum buna müsait galiba.. bunu karşı tarafda hayır demeyecektir.. derlerse kendi kendilerine etmiş olacaklar.. rızam olmadığını ve ailemin isteği doğrultusunda kabul ettiğimi bildikleri halde kabul etmeleri üzerine dava açarım ne bileyim .. bende ne yapcağımı şaşırdım.. artık görecez.. neler olacak.. ALLAH Herşeyin Hayırlısını Versin Herkeze..
Re: Yeni Evliyim Boşanmak İstiyorum Ama ?
Burası Güzin ablanın köşesi değil, bir hukuk sitesidir. Bu nedenle konu kilitlenmiştir.