Hadi bırakın allahaşkına bir "deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış... Körler sağırları ağırlarmış... Kendisi Hem kör hem sağır... Bu nedenle yazılanları okuma yeteneğine sahip olmayanın, yazdığını sandığı şeylerdi de okumuyorum !
Printable View
Hadi bırakın allahaşkına bir "deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış... Körler sağırları ağırlarmış... Kendisi Hem kör hem sağır... Bu nedenle yazılanları okuma yeteneğine sahip olmayanın, yazdığını sandığı şeylerdi de okumuyorum !
Ragıp beyi bu siteyi ziyaret eden onbinlerce insan bilir ya sizi ?
İddia ettiğiniz eserim içinde geçen kelimelere göre arama motorlarında aratın bakalım ne çıkıyor. ?
Bu site ve bu sitede yöneticilik yapanlar, gönüllerinden ve beyinlerinden ne koparsa siteye koyan üyeler neyin hak olduğunu neyin haksızlık olduğunu bilir kimsenin hakkını yemez. Yanlış yere çattınız, özür dilemek yerine iyice saygısız ve haksız bir iftira kampanyasına giriştiniz.
Daha fazla utanmayın
Forumu baştan sona okudum. Esra isimli kişi kendini ne zannediyor? Kimdir bu zat? Bu ne saygısızlık bu ne patavatsızlık. Burada tüm sitedekileri hakaret ediyor, körler sağırları ağırlar vs. vs. hırsız, zorba vs. vs..
Kardeşim sen bize hakaret edemezsin, sana anlatıyorlar işte, okuman yok mu? Sen nasıl yazarsın anlamadım ki?
Büyük yazsalardı okuyabilir miydin acaba?
- Bak ne diyolar, ragıp yok, cevap hakkı onundur
- Forumu silmedik diyorlar, gördüğün ve yazdığın neye benziyor o forum mu yoksa halusunasyon mu?
- Yazı benim diyorsun itiraz bile etmemişler (ben sana ait olmadığını düşünüyorum artık)
- Sana demişlerki emaille gelmiş olabilir, yukarda verilen linklerden birinden de alınmış olabilir, adam ne bilsin kardeşim sana ait olduğunu eğer oralarda yazmıyorsa, sen dalga mı geçiyorsun adam mı seçiyorsun?
- Utanmadan gidip benim de üye olduğum o güzel sitede hakaretler ediyorsun sitemize. Ve ne acıdır ki o site sahipleri seni hala orada barındırıyorlar. Artık girmem ben ötekileriz.coma senin gibi insanlar oldukça. Sana orada cevap yazacaktım ama hakarete uğrayan burası, ve hergün onbinlerce insan burayı okuyor. Görsünler nasıl biri olduğunu.
- Sen bu siteye de bu sitenin fertlerine de hırsız diyemezsin. Asıl seni hırsızlar kraliçesi ilan ediyorum. Evet kimliği belirsiz, Esra güzelipek hırsızlar kraliçesidir. Dikkatli olunuz. Ne hırsızı mı ZAMAN hırsızı...
Sana acımam ama sana cevap yazma lütfunda bulunup, burayı okuyan insanlara acırım...
Bir kere daha benzeri itham ve intihalde bulunursan seni burada da otekileriz.com da da rezil rüsva ederim. Sonra da kim olduğumu öğrenince bir kere daha rezil olursun. Geç aşağıya özür dile hepimizden ve tüm internetten. Yazının da sana ait olduğunu ispatla, bu sitede eğer sana ait olduğunu yazmazsa ben ve sen birlikte hesap soralım.
konu başlığı isimsiz sevgiler ya..ondandır...mesela aşağıda ki şiiri kim yazmış.canım yazmak istemedi şimdi..isimsiz;)
Bir insan olsun
Olsun da burada
Bir insan olsun
Orada
Nerede olursa olsun
Bir insan
Gitse olsun, kalsa olsun
Giderse olan, gitmezse duran
Aranır bir insan bir insani
Arar bir insani bir insan
Söylenemiyor çok şey
Susmadan..
Offff ki ne offf…
Lafla adalet gemisi yüzdürenlere, hepinize...
Okumadan yazdığınızı hesaba katarak son kez durumu tersinden anlatayım… Kişi çünkü... Kendi gibi bilir herkesi...
Ben bir hukukçu olsam ve bir hukuk sitesinde üye olsam, ASLA kimsenin yazısını alıp kendi iletim gibi girmem… Hiç bir hukukçudan da bunu beklemem… ( Hukukçu olmadığım şu halimde bile bunu yapmayacak bir adalet kavramım var şükür…)
Hata bir…
Beşer şaşar mı? Şaşar… Diyelim beşerim şaştım ve umursamadım şu ya da bu şekilde başkasının yazısını bir hukukçu olarak hukuk sitesine bastım…
O kişi üye olup da bunun açıklamasını eklerse, yine bir hukukçu yönetici olarak, ona hiç bir açıklama yapmadan silip yangından mal kaçırır gibi forumu kaldırmam… Suçsuzum çünkü, basan üyenin de suçsuzluğuna inanıyorsam, bunu yapmak yerine, girer adil bir yönetici gibi:
Mutlaka bir yanlış anlaşılma olmuştur, üyemiz size cevap verecektir der ve forumu olduğu yerde bırakırım…
Hata iki…
Burada kalsanız iyi idi ve fakat siz beni hiç tanımadığınız halde, sırf bir hatanızı sorguladım diye, direkt düşman algılamasında bulundunuz, neredeyse FBI ajanı olmakla suçlayacaksınız…
Burada yayınladığım için de, olayla doğrudan alakası olmadığı halde Bahattin Bey’i de suçlamaya başladınız sitenizde ileri geri…
Hata üç…
Ayıptır yahu…
Hata olmayan ve benim için inandırıcılığınızı kaybettiğiniz nokta ne biliyor musunuz?
Bilişim çağından haberdar değilmişsiniz gibi davranıp, saygısızlığı ve karşınızdaki kişiyi aptal yerine koyma boyutunu abartmanız…
Av.Ragıp ATAY gezideymiş…
Ben Alaska’da olsam, dağ başında olsam, cehennemin dibinde olsam, bu tartışmanın haberi bana ulaştırılır… İnternet diye bir şey var, cep telefonu diye bir şey var…
Ve ben böyle büyük bir hata yapmışsam derhal özür dilemenin yollarını ararım… Girip yazma şansım yoksa bile bir dostumla iletirim ne diyeceğimi… Gördüğüm kadarıyla yer gök Ragıp Atay dostu sitede…
Ahhh ama pardon,burası hukukçu dolu değil mi? Laf ebeliği ve başkasının adına konuşmak gırıla gidecek tabii…
Bu nedenle, rica ederim bitirin artık bu tartışmayı, zira bana samimi gelmiyor.
Bitirmeyecek misiniz?
Bıraktım külahımı sayfa sonuna… Anlatın…
Başlığına bakıp güzel bir konu var sandım ama esra adlı üyenin rezil ettiği bu forumu 1 saattir okuyorum. Üşenmedim gittim öbür siteye yazdıklarını da okudum. Buraya orada son yazdıkları yazılmamış bari ben ekleyeyim ve sonuna da yorumumu yazayım. Bizi bu kadar iğfal eden birine benim de cevap hakkım vardır diye düşünüyorum. Umarım yönetim bu yazımı yayınlar...
İşte benim yorumum :
Siz hukukçu düşmanısınız. Öyle ki 2 lafınızdan biri hukukçu...
Siz tam anlamıyla bir anlama özürlüsünüz. Anlatıyorlar, anlatıyorlar ama ısrarla anlamıyorsunuz. Konunun yabancısı ben anladım ama siz anlamadınız. Av.Ragıp yokmuş. Sizinle konuyu tartışmıyorlar, rezil üslubunuzu tartışıyorlar.
Vay efendim neden av.ragıp yokmuşşşş... Fesüpanallah yok işte diyorlar. Senin gibi 7/24 nette durmak zorunda mı? İşsiz güçsüz mü?
Bir de kendini çok önemli zat-ı muhterem sanıp, kime ait olduğu belirsiz ve anlamsız yazısı için özel ilgi bekliyor. O olsaymış, alaskadan ararmış.
Senin yarım sayfa bile olmayan yazına hani teknikten anlıyorsun ya google a göre (http://www.google.com.tr/search?num=...btnG=Ara&meta=) internette tam 246.000 sayfası olan bir siteye ve izleyicilerine hakaret ediyorsun. Neymiş yarım sayfa yazısı varmış... Biz bu siteye emeği geçen herkese minnet duyarız, senin gibi küllah, koltuk vs. meraklılarına değil !
Ve küllah demişken, beni en çok kızdıran ve buraya yazmak zorunda bırakan cümlen !
" Bıraktım külahımı sayfa sonuna… Anlatın… "...
Ben de diyorum ki, o bıraktığın küllahı zevkle TEKMELİYORUM !
Unutmadan ekleyeyim. Site yönetiminden ricamdır. O yukarıdaki ucube yazı bu vatandaşa ait ise o zaman lütfen altına adını yazmayın. Ama silin. Bu huzursuz üyeyi de siteden uzaklaştırın. Böyle insanlarla aynı çatı altında olmak bana zul geliyor. (Ama üyeliğini silmeyin görsün insanlar nasıl biri olduğunu, tabi yarın o yazılar benim değil, ben yazmadım diye kıvırırsa da şaşırmayın)
Esra Hanım, sizi uyarıyorum artık gerçekten kabak tadı vermeye başladınız. Hukukçuyum, yöneticiyim ama hepsinden de önce insanım. Size hiç mecbur olmadığım halde insanca açıklamalar yaptım, tüm samimiyetim ve iyi niyetimle tekrarlıyorum ki konuya diğer sitedeki yazıları görene kadar hiç dokunmadım çünkü benim aklımdan sizin de iyi niyetli olarak bir talepte bulunduğunuz geçiyordu, sorunu karşılıklı olarak iyi niyetle çözeriz düşüncesindeydim. Tabi bu aşamada siz yazının size ait olduğunu ispat edecektiniz, biz de kusura bakmayın bilmiyorduk ve bilemezdik deyip isminizi ekleyecektik, aklımdan geçen bunlardı. Diğer siteyi tespit edip de oradaki çirkin ithamları görünce "o anda yönetimden sadece ben olduğum, çözüm üretemeyeceğim için" konuyu silmeden taşıdım. Ve ertesi gün, yani bugün konuyu olduğu gibi yerine taşıdım, iddia ettiğiniz gibi konuyu silmedim. Diğer sitedeki yazılarınızı görünceye kadar sizin de iyi niyetli olduğunuzu düşünüyordum ama maalesef öyle olmadığınızı çok geç olmadan anladım. Bu açıklamayı da son kez yapıyorum, onu da sizin için değil, üyelerimiz için. Buna ister inanın, ister inanmayın umurumda değil, siz de umurumda değilsiniz... İstediğiniz buysa, ki tavrınızdan öyle anlaşılıyor, sizin dilinizden konuşmasını da bilirim...Alıntı:
O kişi üye olup da bunun açıklamasını eklerse, yine bir hukukçu yönetici olarak, ona hiç bir açıklama yapmadan silip yangından mal kaçırır gibi forumu kaldırmam… Suçsuzum çünkü, basan üyenin de suçsuzluğuna inanıyorsam, bunu yapmak yerine, girer adil bir yönetici gibi:
Mutlaka bir yanlış anlaşılma olmuştur, üyemiz size cevap verecektir der ve forumu olduğu yerde bırakırım…
Vallahi bu kadarına da pes, Ragıp Bey'le ya da hukukçularla alıp veremediğiniz nedir bilemiyorum ama kötü niyetin, çirkefliğin bu kadarına da pes... Devam edin, lütfen kusun içinizdekileri de rahatlayın, herkes görsün "sanatçı" geçinen şahsiyetin zavallılığını...Alıntı:
Hata olmayan ve benim için inandırıcılığınızı kaybettiğiniz nokta ne biliyor musunuz?
Bilişim çağından haberdar değilmişsiniz gibi davranıp, saygısızlığı ve karşınızdaki kişiyi aptal yerine koyma boyutunu abartmanız…
Av.Ragıp ATAY gezideymiş…
Ben Alaska’da olsam, dağ başında olsam, cehennemin dibinde olsam, bu tartışmanın haberi bana ulaştırılır… İnternet diye bir şey var, cep telefonu diye bir şey var…
Ve ben böyle büyük bir hata yapmışsam derhal özür dilemenin yollarını ararım… Girip yazma şansım yoksa bile bir dostumla iletirim ne diyeceğimi… Gördüğüm kadarıyla yer gök Ragıp Atay dostu sitede…
Ahhh ama pardon,burası hukukçu dolu değil mi? Laf ebeliği ve başkasının adına konuşmak gırıla gidecek tabii…
Bu nedenle, rica ederim bitirin artık bu tartışmayı, zira bana samimi gelmiyor.
Bitirmeyecek misiniz?
Bıraktım külahımı sayfa sonuna… Anlatın…
Ama tabii, siz o kadar önemli, o kadar yüce bir şahsiyetsiniz ki herkes işini gücünü bırakıp sizin anlamsız ve mantıksız ithamlarınızla uğraşacak, aman efendim hizmette hata ettiysek affola, bir dahaki sefere geleceğinizi 1 hafta önceden haber verin de tüm üyeleri toplayalım buraya olur mu?...
Ragıp Bey gelip açıklama yapana kadar (Ki kendisi olayın ayrıntısını dahi bilmemekte, sadece 2004 yılında eklediği bir yazı ile ilgili bir sorun olduğunu bilmektedir.) kusun içinizdekileri. Yazının kendinize ait olduğunu ispat etmeye de pek niyetiniz yok gibi, konuyu başka başka yönlere çekin, dökün eteğinizdeki taşları, biz alışığız sizin gibilerle uğraşmaya merak etmeyin...
Bahattin Bey hakkındaki açıklamalarımızı dahi çarpıtmışsınız. Biz nasıl sitemizin düzenini korumaya çalışıyorsak, Bahattin Bey de aynı düzeni korumaya çalışıyor demişiz, bizim taraflılığımızda Bahattin Bey'in taraflılığı da bundan ibaret demişiz, kendisinin daha önceden bu sitenin yöneticisi olduğunu, sitemizin gelişiminde fazlasıyla katkısı olduğunu dile getirmişiz bunu da mı okumadınız, siz bizleri ve tüm üyelerimizi saf mı zannediyorsunuz?...
Buyrun şimdi meydan sizin, hadi kusun kusabildiğiniz kadar, hatta bıraktığınız külahı kullanın , onun içine kusun da sitemize pisliğinizi bulaştırmayın...
Not: Tüm üyelerimizden ve hukukçu meslektaşlarımdan bu tatsız duruma dahil olduğum için özür diliyorum. Takdir edersiniz ki, hepimiz insanız ve hiçbir insan iyi niyetinin bu kadar suistimal edilmesine tahammül edemez, benim de tahammül sınırım fazlasıyla zorlandı.Takdir sizlerin...
Hay allah razı olsun Dilek hanım.
Ama bu kendini yazar diye tanıtan kişinin sadece yazar olduğunu anladım.
Yazar ama okuyamaz :) Herhalde yazarlıktan kastı bu :)
Gene dayanamayacağım yazacağım gece gece afakanlar bastı.
Hukuki cevap istiyor garibim.
Al sana öğren;
1- Yazının yayınlanmasından doğan zararın kaç YTL dir? Zarar yok, suç yok.
2- Yazının sana ait olduğunu ispatlayamıyorsun. 2004 yılından önceki bir tarihte tescil ettirdin mi? Herhangi bir kitapta yer aldı mı? Cevap hayır. O zaman git mahmutpaşaya orada yap pazarlığını, yok pazarlık istemiyorsan git cami avlusuna...