ben sadece buradakı yazılanları tavsıye olarak alacagım tutupta buradakı arkadaslar onerdı dıye gıdıp uygulamayacagım lutfen yanlıs anlamayın...amacım sadece bılgı edınmektı
Printable View
ben sadece buradakı yazılanları tavsıye olarak alacagım tutupta buradakı arkadaslar onerdı dıye gıdıp uygulamayacagım lutfen yanlıs anlamayın...amacım sadece bılgı edınmektı
Yardımcı olunmasını talep eden sizsiniz,lütfen bunu unutmayın.
tabıkıde...hem burdan bana onerılenler cevresınde davrandım dıyelım vede ıtırazım reddedıldı kesınlıkle suclamayacagım buradan aldıklarım sadece tavsıye cercevesındedır
:o
Size ilk önerileni yapın öncelikle.
acaba ntfs cozumlenmesını talep etmesemmı bu bılgısayardan neler yapılmıs hangı ıslemler yapılmıs falan bunları gosterıyor bırde ıtırazımın ne zaman kabul edılıp edılmeyecegını ne kadar zaman ıcınde ogrenebılırım dıyelım kabul edılmedı baska ıtıraz hakkım olurmu baska dılekce ıle
Bencede ntfs çözümlemesi talep etmeyin hiç gerek yok.
İtiraz hakkınız da diyelim kabul edilmedi,o da hiç sorun değil yeni bir itiraz hakkı daha doğar.
ntfs cozumlemesını ve ınternet cafelerde benı goren sahıtlerı talep etmem daha ıyı olmazmı?sonucta bunu ıddaa edıyorlar ve kısılerın sıstemlerıne gırdıgımı soyluyorlar gırıldı ıse bunun ıspatlanması gerekmezmı?ntfs cozumlenmesı ıle o bılgısyardakı tum ıslemler cıkarkı zaten
pekı bu sısteme erısımının ıspatlanması gerekmezse dıyelımkı alsın bırı progentı bızım emaıllerımız adına dosyalar olustursun saga sola sonra suclusu bızmı olacagız
Sayın yokan,
Ayrı forumlar halinde açtığınız aynı konular birleştirilmiştir.
Sitemizin hukuk sitesi olduğunu göz önünde bulundurarak anlaşılır, net ve öz ifadeler seçiniz.
Hangi hukuki bilgiyi talep ediyorsanız yazınız.