son sınıfım...evet doğru ama hepsini okumaya kalksan 50 senede bitirlmez bu bölüm..elbette ki sen anlıyosun hangi kısımlarını okuman gerektiğini..bir de derslere girip not tutarsan yükün hafiflemiş olur biraz..
Printable View
son sınıfım...evet doğru ama hepsini okumaya kalksan 50 senede bitirlmez bu bölüm..elbette ki sen anlıyosun hangi kısımlarını okuman gerektiğini..bir de derslere girip not tutarsan yükün hafiflemiş olur biraz..
kıbrıs zaten öğrenci ve turizm le geçinen bi memleket, doğal olarak da insanların umudu ülke dışından gelen öğrenciler, dolayısıyla üniversite harç miktarlarından ziyade orada yaşamak bayağı masraflı! (giden arkadaşlarımdan biliyorum) madem evde oturmak istiyorsun puanında iyiyse bi herhangi bir devlet üniversitesi yaz , zamanla istediğin yere geçiş yaparsın ,, hem evinde kalırsın hem de masrafın olmaz.
Bu sene böyle bir sorun kalmayacak arkadaşlar ben bile okula gideceğim :o
Birileri bana okul ile fakültenin farkını anlatabilir mi?
Sorum herkese ama siz de yanıtlayabilirseniz sevinirim.
Soruya cevap verirdim tabi ama neden böyle bir soru sordunuz anlayamadım.Onun için cevap veremeyeceğim.Ben bile okula gidiyorum yerine ben bile fakülteye gidiyorum deseydim sanki bu serzenişte bulunmayacaktınız gibi.
Her üniversıtede normalde devam zorunlu ancak üniversıteler bu kuralı kendi insiyatiflerine göre uyguluyolar.Yani üniversiteden üniversiteye değişiyo.Mesela benim okdugum okulda üç senedır devama bakmadılar hocalarımız ancak son dönem hepsi karar alıp devam zorunlulugu koydular...
Hangi okul pardon fakülte ?