Dilerim yasal süreniz doluncaya kadar alamazsınız o ehliyeti...:k
Printable View
Dilerim yasal süreniz doluncaya kadar alamazsınız o ehliyeti...:k
Sayın arkadaşım...kusura bakma ama sen alkollü araç kullanmayı alışkanlık
haline getirmişsin.,bu şekilde davranmakla hem kendini hemde toplumu tehlikeye
sokuyorsun.Sen öncelikle alkolden kendini kurtar.
Sayın arkadaşım...kusura bakma ama sen alkollü araç kullanmayı alışkanlık
haline getirmişsin,bu şekilde davranmakla hem kendini hemde toplumu tehlikeye
sokuyorsun.Sen öncelikle alkolden kendini kurtar.
Burak26, sorununu yazmis. Alkollu arac kullanmadaki tekerrurune dogal olarak tepki gosterilmis ve elestirilmis. Ama tum elestirilere ragmen, eletiriyi yapanlar, hukuksal olarakta bilgi vermisler. Bu surec zarfinda Burak26'nin sesi cikmamis ama hic alakasi olmayan birisi "hmirmak" nickli kisi, Burak26'nin savunucusu kesilmis, yapilan her elestiriye ayri ayri cevap vermis, elestiri yapanlara veryansin etmistir.
"hmirmak" nickli kisiye sozum sudur; bu konunun muhatabi siz degilsiniz. "Burak26" yazilanlari okuyunca cevap yazar yada yazmaz. Siteye sorununu yazmis olmasina ragmen, giripte kendine verilen yanitlari okumuyorsa, o da kendi bilecegi is. Size noluyor? Hangi sifatla kalkmisiniz bana "golge etme baska ihsan istemez" diyebiliyorsunuz. Size golge eden yada sizinle muhatap olanmi oldu?
Burak26'nin hic sesi cikmazken, sizin surekli onu savunan yazilar yazmaniz bana cok garip geldi.
Sayın yusufdemir55,
Sizi, öncelikle okuduğunuzu anlamaya ve anladıktan sonra yorum yazmaya davet ediyorum.
Benim yorumumu ve sizin bana karşı yazmış olduğunuz yorumu lütfen tekrar tekrar okuyunuz ve değerlendiriniz. Sizin yazdıklarınız ne kadar doğru acaba?
Ben hangi iletide, ne zaman burakk26 rumuzlu üyeyi savunmuşum, eleştirilere ayrı ayrı cevap vermiş ve eleştirilere veryansın etmişim. Hangi cümlemde sizi muhatap almışım. Lütfen gösteriniz.
Mesajımı dikkatlice okuyup anladığınızda; sizi herhangi bir şekilde muhatap almadığımı, ekinoksday80 rumuzlu üyenin yazdığı bir cümleye yorum yaptığımı göreceksiniz.
Kusura bakmayınız ama gecenin geç saatlerinde, okuduğunuzu anlamadan ve kimi neyle suçladığınızı bilmeden adımı kullanarak forum kirliliğine neden olmuşsunuz.
Yazdığım mesajı ayık kafayla yeniden okumanız ve değerlendirmeniz için aşağıda tekrarlıyorum.
Ayrıca, burası bir hukuk sitesi ve her üye; ahlaki sınırlar içerisinde ve karşıdaki üyeyi rencide etmeyecek şekilde olumlu veya olumsuz yorum yazabilir, fikrini belirtebilir. Her üyenin yazdıkları kendini bağlar.
Şahıslara cevap vermek gibi bir usulüm yoktur ama burada cevap hakkım doğduğu için cevap vermek durumundayım. Yine de; elimde olmamasına rağmen böyle gereksiz bir forum kirliliğine neden olduğum için tüm üyelerden özür dilerim.
.
20.12.2009 tarhinde Ataköy sahil Yolunda uygulama yapan trafik polisi, uygulama alanına hızla giren sürücünün kullandığı otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Olay saat 00:30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli trafik polisleri, Ataköy sahil yolu üzerinde gündelik uygulamalarına başladı.
Polis memuru Kemal Demir'de arkadaşları ile birlikte şüpheli buldukları araçları durdurarak alkol kontrolü yapmaya başladı. Bu sırada İbrahim Ilıca'nın kullandığı 34 BK 7054 plakalı otomobil hızla gelerek uygulama alanına girdi.
Polisin ihtarlarına rağmen durmayan otomobil görevi başındaki Kemal Demir'e çarptı. Yaklaşık 10 metre sürüklenen polis memuru Demir ağır yaralandı. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, Demir'i İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Polis memuru burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Alkollü olarak araç kullananları kınıyorum ve kalkıp da hukuk boşluğu aramasını esefle karşılıyorum. İnsanların hayatları ile oyun oynamayın.
20.12.2009 tarhinde Ataköy sahil Yolunda uygulama yapan trafik polisi, uygulama alanına hızla giren sürücünün kullandığı otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Olay saat 00:30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli trafik polisleri, Ataköy sahil yolu üzerinde gündelik uygulamalarına başladı.
Polis memuru Kemal Demir'de arkadaşları ile birlikte şüpheli buldukları araçları durdurarak alkol kontrolü yapmaya başladı. Bu sırada İbrahim Ilıca'nın kullandığı 34 BK 7054 plakalı otomobil hızla gelerek uygulama alanına girdi.
Polisin ihtarlarına rağmen durmayan otomobil görevi başındaki Kemal Demir'e çarptı. Yaklaşık 10 metre sürüklenen polis memuru Demir ağır yaralandı. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, Demir'i İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Polis memuru burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Olay sonrası hastaneye akın eden Demir'in mesai arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından kazaya karışan araç kaldırılırken, araç sürücüsü İbrahim Ilıcalı da gözaltına alındı. Ilıcalı'nın yapılan kontrollerde 208 promil alkollü olduğu tespit edildi.
Alkollü olarak araç kullananları kınıyorum ve kalkıp da hukuk boşluğu aramasını esefle karşılıyorum. İnsanların hayatları ile oyun oynamayın.
İnsanların can güvenliğini mükerrer olarak hiçe sayan böyle vatandaşlara aslında yardımcı olmak etik bile değil...:k
Hocam ahlak zabıtasımısınız yoksa yargıç mı kusura bakma ama ben anlamadım.
Arkadaşımız bu işten anlayanlardan yardım istiyor siz kalkmışssınız kusur üzerine kusur buluyorsunuz. Ben diyorum ki tenkit edene kadar varsa bildiğin, yardımcı olmak istediğin birşeyler yardım et yoksa eleştirmekle eline birşeyler geçmiyor maalese. Burası insanların hukuktan anlayanlardan yardım almak için yada bilgilenmek için geldiği bir forum. Zaten cezasını veren vermiş ehliyetide gitmiş. Kullanmasın araba bir daha böyle alkollü çıkmasın onun bunun canınıda yakmasın, heralde bir daha da yapmaz. Kimsenin başka bir kimseyi yaptığı bir hatadan dolayı böyle acımasızca eleştirmeye hakkı yoktur.
Selamlar
Vallahi şaştım kaldım! Bak sen şu trafik polisinin yaptığına. Sırf senden hakkını aradığın için hoşlanmayarak yalan yanlış beyanda bulunup birde test sonucunu saklıyor. Daha neler göreceğiz kim bilir. Bu arada böyle bir durumla hiç karşılaşmadığım için bir öneride bulanamayacağım. Ama test sonuçlarını alıp emniyet müdürlüğünde kararı değiştirebilirsin yok eğer hala inat ederlerse idare mahkemesine dava açmaktan başka yapacak bir çözüm yok gibi görünüyor. Dilekçede forumda biryerlerde olmalı.
Kolay gelsin.