Çok teşekkürler efendim
Printable View
Çok teşekkürler efendim
Yani bu Sn. Çetinkaya'nın dediği gibi "trafikte can güvenliğini tehlikeye atmak suçundan" dolayı ayrı bir kamu davasının açılmayacağı anlamına mı geliyor acaba. Yani kısaca artık rahat uyuyabilir miyim :) Biliyorum çok soru soruyorum ve çok meşgul ettim sizleri fakat cevaplarsanız çok sevinirim çünkü her şey kapandı diyipte 3-4 ay sonra tatsız bir süprizle karşılaşmak istemiyorum,en azından hazırlıklı olayım. Tekrar tekrar kolay gelsin herkese.
iyi uykular:)
Teşekkürler Duygu Hanım. Anladığım kadarıyla bundan sonra ne bir mahkeme ne de bir para cezasıyla karşı karşıya kalmıycağımı söylüyorsunuz. Kamu davası açılıp açılmadığına nerden emin olabilirm acaba. Çünkü daha önce bir tanıdık sadece maddi hasarlı trafik kazası yapmasına rağmen kazadan 6-7 ay sonra eline hapis cezasının para cezasına çevrildiğini bildiren bir tebligat mektubu ile karşılaştı.Benim böyle bir durumum yok mu ?
Evet iyi uyu renkli rüya gör onuda rüyalar forumuna yaz katkınız olsun... Amma uzun konu olmuş...
Siz takipsizlik kararı aldığınızı söylemediniz mi ? Yoksa bizlerle dalgamı geçiyorsunuz ?
Sayın frt; konu gereksiz uzuyor. Bir avukattan profesyonel yardım alınız.
Arkadaşlar zamanınızı çaldığım için kusura bakmayın lütfen. Fakat evet takipsizlik kararı aldım ama bu konulardan hiç anlamadığım için tekrar sorma gereği duydum. Hepinizden özür diliyorum tekrardan
Arkadaşlar merhaba forumda çok aradım ama tam olarak benim sorunuma bir çözüm bulamadım forumda yeniyim bir yanlışlık yaparsam lütfen affedin.
2 gün evvel oturduğum sitenin çıkış kapısından motosikletle ben ve arkadaşım trafiğe çıkmak istedik. Trafiğin yoğunluğunun azalıp bizde trafiğe girmek istedik tam çıkış yapacağımız esnada sürücü bizi görmedi ve doğrudan motosiklete vurdu ben ve arkadaşım hastaneye kaldırıldık benim köprücük kemiği ve ayağımda zedelenme var aynı şekilde arkadaşımdada çeşitli kırıklar var hayati tehlike olmadığından taburcu edildik. Dışarı çıkmadan evvel alkol almıştık (Alkole de araç kullanmaya da tövbe ettim bu olaydan sonra)
Daha sonra İfademi almaya gelen polis kanımızda akol olduğu için kamu davası açılabileceğini söyledi. Araştırmamda 1-3 yıl arası hapis cezası alınıyormuş. Ben 657 sayılı kanuna tabi olarak çalışan memurum alkollü olmamıza rağmen burada mağdur ve haklı olan taraf bizdik belki hayati tehlikemiz bile olabilirdi. Ama şu anda trafiği tehlikeye sokmaktan dolayı ceza alabilirim burada benim asıl kafama takılan ve 2 gündür beni uyutmayan mesele bu olay yüzünden işimden olur muyum. çünkü 1 yıla kadar ertelenmiş hapis cezalarına kadar memuriyet tehlikeye girmiyor diye biliyorum acaba kamu davası açılırsa ve cezam 1 yılı geçerse işten atılır mıyım? internette çeşitli görüşler var bu konuda ve işin içinden çıkamadım. Konu Hakkında yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim