Re: Tehlikenin farkında mısınız?
meraba sayin arkadaslar ve avukatlar
riffraff sayin uye arkadasim bakin ben kimseye kabul ettirmeye calismiyorumben kendi gorusumu acikladim. kendi izlenimimi ve benim izlenimim bu dusuncem fikrim bu ve buna saygi gostermek zorundasiniz .sizin dusuncenizde bunun tam tersi olabilir bende size saygi gostermek zorundayim tabiki ATATURK TAYIP ERDOGANI butun konularda kiyaslanmaz ben sadece basbakanlik konusunda dusuncemi belirttim ve cumhurbaskanligina kimin gelecegi belli degil yukarda yazimda dedim ALLAH u TEALA butun konuda hakkimizda hayirlisini versin derim.
ve saygi deger harun gur yetkili arkadasim benim bahsettigim KURANI KERIMIN tefsiri degil MEALI evinizde bir KURAN-I KERIM MEALI varsa yukarda ayetleri yazdim ac bak goreceksiniz.
ve sayin av. Dilek kuzulu yuksel hanim guvenmek kefillik manasina geliyorsa tamamda benim mal varligim fazla yok onu soyluyeyim degilse ben kimim sayin basbakanimiza kefil olmaktan gurur duyarim
birde avukat hanim rica ederim akpartiyi secmeyenlere catlayin demiyorum yanlis anlasilmis millet akpartiyi secti ya ve chp yi haliyle halkin sectikleri sececekler buna riza gostermeyenlere catlayin diyorum yani milletin iradesine saygi gostermeyip itiraz edenlere catlayin diyorum su anda milletin sectigi bir millet meclisi var milletin iradesi ile secilen cumhurbaskaninida t.b.m.m. sececek demi yanlis bilmiyorsam o halde korkumuz neden milletin iradesine sectiklerine neden guvenmeyelim
yine diyorum beraber dua edlim her konuda ALLAH-u TEALA hakkimizda ne hayirliysa onu versin
saygilarimla selamlar
sevgili arkadaslar yukarda arkadasimizin birinin yazilarinda okudumki ATAMIZ ATATURKUN basbakanlik yapmadigini ben yapti diye biliyordum kusura bakmayin o zaman soyle diyeyim cumhuriyet tarihinde en caliska en durust basbakan diyorum benim dusuncem bu benim dusunceme saygi gostermek zorundasiniz benimde sizin dusuncenize sizde baska basbakan diyebilirsiniz
ve yukarda milo uye arkadasimizin senin ALLAH-in da KURANin farkli yazmis cok ayip etmis ALLAHimiz bir kitabimiz bir bir olan ALLAHa inaniyorum ve peygamber efendimiz H.Z. MUHAMMEDE (S.A.V.) inan kitabimiza inaniyorum ama sen baska bir seye inaniyorsan bilemem farkli derken cokm kirici olmussun rica ederim
saygilarimla selamlar
Vay anasınıııı,sonunda açtığım konulardan biri tuttu,reytingler tavana vurdu.Neler olmuş burda böyle?....
SAYIN hoyuk,sizin adınıza çok ama çok üzülüyorum inanın,hem tarihi bilmiyorsunuz,hem de din adı altında size dayatılan saçmalıklara,hurafelere körü körüne inanıyorsunuz.
Eğer siz halksanız ve halk AKP'yi yeniden seçecekse,siz çatlayın demiyorum zaten çatlayacaksınız, siz açlığa,işsizliğe,yoksulluğa dayanamayıp çatlarken, yalandan,talandan,yolsuzluktan,ali diboculuktan köşe olanlar sizi izleyecekler gülerek.
Bugünleri taaaaa,o günlerden gören büyük ATAM,sen üzülme,Türkiye Cumhuriyeti bunlara kalmayacak,onlar çatlayacaklar hem de çatırrrr çatırrrr...
beyfendi size karşı saygılıyım ama siz benim werdigim örneklere cevap veremiyorsunuz vede dahada önce belirtildigi gibi doğru bigilerle degil hissettiklerinizle tartışıyosunuz kusura bakmayın efendim ben size vede atamla başkalarını kıyaslayanlarla her konuda tartışırım ben olmasamda başkaları tartışır...size saygı duyuyorum ama bakıınız bende elhamdülillah müslüman bir insanım amma sizin gibi her konuya islamı bagdaştırmıyorum bütün ifadelerinizde ALLAH kelimesinin gecmesinin sizin zaten laiklik karşısındaki tutumunuzu belirtiyor...laiklik din vede devlet işlerinin birbirinden ayrılması ise vede burada cumhurbaşkanlıgını tartışıyor isek dinimizi bu konuda kullanmamalıyız...lütfen yorumlarımı tekrar okuyun ve tekrar düşünün çünkü yazdıklarıma hala cevap veremediginiz halde kendinizi haklı buluyorsunuz bakınız eger siz haklı iseniz beni ikna edebilirseniz ben sizin düşüncelerinizi benimserim sizden bişey istemiyorum amma sadece şunu sölemek istiyorum lütfen öncelikle bazı dogruları yanlışlardan ayırın bir tartışma ortamında kanıtlar cok önemlidir neye göre bu yorumları yaptıgınızı anlayamadım siz sadece dini öne sürüyorsunuz...
sayin sevgili ariza uye bakin ben yukarda YUCE KITABIMIZ KURAN-I KERIM den ayetler verdim ne hurafesi rica ederim verdigim ayetleri acin okuyun KURAN-I KERIM MEALI NE bakin
ariza arkadasim benim ne oy kullaniyorum nede turkiyeden maas aliyorum ben hollandada yasiyorum saygilarimla selamlar
Sayın hoyuk,
Yurtdışında yaşıyorsunuz, bu ülkenin nasıl yönetildiğini tam olarak anlayamamış, farkında olamamış olabilirsiniz. Bunu anlayışla karşılarım. Burada size cevap yazan bizler, birlik olmuş sizin fikirlerinizi topa tutmuş değiliz, size kendi fikirlerimizi benimsetmek amacında da değiliz. Herkesin kendine göre doğruları vardır, ama lütfen bu ülkede ne olup ne bittiğini anlayın, ondan sonra kendi doğrularınızı ifade edin. Şunu söylemek isterim ki, bu ülkede yaşamayan burada neler olup bittiğini yaşayanlar kadar iyi bilemez, orada televizyonlarda izlediğiniz gibi değil Türkiye manzarası, ulusa sesleniş konuşmalarında ifade edilenler kadar aydınlık değil Türkiye'mizin hali. Başbakanımız kendisi ve uleması için değil, ülkemiz için canla,başla çalışsa, ülkemize layık bir başbakan olsa neden istemeyelim, neden cumhurbaşkanı olmasını istemeyelim, bizim kişisel bir alıp veremediğimiz mi var onunla, bir kinimiz, düşmanlığımız mı var?
Hepimiz Türk'üz, hepimiz müslümanız, hepimiz ülkemizi, milletimizi seviyoruz. Son olarak şunu da tarih bilgilerinize ekleyiniz, tarihte ilk defa ırklar, milletler, farklı dindeki insanlar değil, aynı milletten aynı dinden insanlar,müslüman Türkler bölünmüştür.
Sayın hoyuk,
Bilmediğiniz konularda yaptığınız hataları düzeltmişsiniz öncelikle bu inceliği gösterdiğiniz için sizi tebrik ederim.
Lütfen Türkçe'mizi de iyi öğrenin, amacım sizi küçümsemek, bilmediğiniz için hor görmek değil ama "mecaz" ne demek lütfen bir de ona bakın, kefillik sadece borcun sorumluluğunu üstlenmek anlamına gelmez güzel Türkçemizde, ne olur yurt dışında yaşıyorsunuz diye ANADİLİNİZİ unutmayın.
..sizin yurt dışında olmanız bence önemli degil bence nerede olursanız olun bu ülkenin verilerine işleyişine ulaşacak bi dünya kaynak mevcut önemli olan araştırmanız
Sayın hoyuk, siz ve sizin gibi körleştirilmiş insanlar sayesinde sonunda bunu bile söylettirdiniz bize. Bana 25 yaşındaki bir delikanlının nasıl olup da milyonlarca dolarlık GEMİ alabildiğini anlatın, ben masallara bayılırım. é"Ne yapsaydı yani iş takipçiliği mi?" Bu da RTE' nin gemi satın alan oğlu için yaptığı savunma, beğendiniz mi? T.Ö ile başlayan Başbakan, Bakanlar ve Milletvekili yakınlarına has meslek haline getirilen İŞ TAKİPÇİLİĞİ artık toplumda kınanır bir hale gelmeye başlayınca, bu kez bu taife YATIRIMA YÖNELDİ.
RTE daha Belediye Başkanı iken İstanbul Belediyesinin yayınladığı " İstanbul Risaleleri" kitabına bir önsöz yazdı. Bu önsözde Fatih Sultan Mehmet'in İstanbulu fethi sırasında yaşaşn bir olayı anlatıyordu, dikkatle okuyun.
"Fatih (1453 yılında) İstanbul’u alıp Ayasofya önüne geldiği zaman derinden derine bir inilti işitti. Sesin geldiği tarafa bir adam gönderdi. Hali perişan bir keşiş (papaz) getirdiler. Huzura çıkardılar. ‘Niçin hapsedildin’ diye sordular. Keşiş fala da baktığını ve muhasara (kuşatma) hazırlıkları sırasında (Bizans İmparatoru) Konstantin’in kendisini çağırıp İstanbul’u Türklerin alıp almayacağını bildirmek için remil atmasını (gaipten haber vermesini, bir çeşit fal açmasını) söylediğini, remilde İstanbul’un Türklerin eline geçeceğini bildirmesi üzerine Konstantin’in kızarak onu zindana attırdığını hikaye etti ve ‘şimdi karşınızda bulunuyorum, demek falım doğru imiş’ dedi.
Bunun üzerine Fatih de İstanbul’un kendi elinden çıkıp çıkmayacağına dair remil atmasını ve doğruyu söylerse mükáfatlandırılacağını (ödül alacağını) bildirdi. Keşiş remil attı ve şöyle dedi:
- ‘İstanbul Türklerin elinden harp ve darp ile çıkmayacak. Ancak öyle bir zaman gelecek ki, elinizdeki emlak ve arazi azalacak. Bu suretle İstanbul Türk malı olmaktan çıkacak.’ Fatih ellerini kaldırarak ‘İstanbul’da edindiği yerleri ecnebilere (yabancılara) satanlar Allah’ın gazabına uğrasınlar’ diye beddua etti.”
Yanlış okumadınız, bunu yazan RTE'dir. Şimdi size sorarım, değil İstanbul'da, bu iktidarın ülkede satmadığı bir şey kaldı mı?
Şu soruma da bir cevap lutfedin. ŞEHİT'e KELLE denir mi? Bu çok önemli, bunu cevaplamazsanız bir daha buraya yazmayın artık.
Yüce Allah'ın gazabı RTE ve iktidarına olsun.
sevgili sayin riffraff arkadasim
yukarda verdigin orneklerden menemen olayi felan bahsetmissiniz simdi ben su dusuncedeyim bir kisi babasinin veya dedesinin isledigi sucdan yargilanamaz veya suclanamaz
birde sayin basbakanimiz siir okumaktan yatmadimiydi eger yanlis biliyorsam duzeltin
birde petrol yasasini felan bilmiyorum ama televizyonlarda izledigim bu hukumet basa geleli bussuru petrol bulundu dogru degilmi
saygilarimla selamlar