-
Re: Ödenmeyen Maaşım
Evet attığınız mesajı bir kac kere okudum ve sizde haklısınız.Her mesaja cevap verilecek diye bir sart yok.ASlında bende bu kadar alıngan değilim ama yapmadığım birseyle suclanmak beni cok uzer.40 gun için alacağım ne olacak kı.Amacım o şirketce bana yapılanın baska fertlere yapılmaması.eğer yapmak isterlerse de 2 kere dusunmelerini ve eğer bir yaptırımı varsa onu cekmeleri.Hakkımı alırsam dediğim gibi artık calışıyorum ve ihtiyacım yok o paraya. bir sekilde kazanırsam da eğitimi destekleyen bir kurulusa bırakacağım.
Dediğinizi yapacağım yarında tam olarak oğrenirim.
Hersey için tekrar tesekkur ederim.Ama zan altın kalmak hala tuylerimi diken diken etti.
İyi Aksamlar
-
şirketin adının değişmesi önemli değil, sizin iş ve sosyal güvenlik hukukundan doğan haklarınızı etkilemez
-
Yanlış anlaşılmalar giderilmiştir lütfen forum kurallarına ve saygı kurallarına uyalım. Sorun çözümü için birbirimize yardımcı olalıkm kişiselleştirmeyelim.
-
sanırım ilamsız takipdi.Sultanahmet adliyesinin en alt katında 5.icra mudurluğumu ne vardı oradan olması lazım.Ancak tam emin değilim
-
Hizmet tespit davası acmak için ne yapmak gerekiyor.Daha da acmak gerekirse nasıl bir kanıt veya kanıtlar gerekmektedir.Sahit mi belge mı? veya mahkemeden gonderilen ilamsız takibe verilen borcumuz yoktur mu?
-
hizmet tespit davası işçinin sigortasız çalıştırıldığı günlerin tespiti amacıyla iş mahkemesi nezdinde işveren ve ssk hasım gösterilerek açılan bir dava olup, işçi bu davada şahitler ve belgelere dayalı olarak söz konusu işyerinde işçi olarak çalıştığını kanıtlamak durumundadır. borcu yoktur ne onu anlamadım?