Re: Ankahukuk 1.2.2007 de tekrar yayın hayatına başlıyor
Sayın anadoluhukuk.com;
doğrudur, dışarıdan bakmayı yeğlediğimden anadoluhukuk.com’un içeriğini göremediğim için ayrıca dışarıdan da hukuk ile ilgili pek kayda değer bir şey göremediğimden öyle bir yorumda bulunmuş oldum, ancak yine de en azından sizin ankahukuk.com’ a getirdiğiniz eleştiri kadar acımasız değil, öyle değil mi? :)
Bilindiği üzere renkler ve zevkler tartışılmaz; muhakkak ki, her sitenin kendine has bir çizgisi vardır.. Ki, yanılmıyorsam ankahukuk.com’un da beş yılı aşkın bir geçmişi var ve onca yıl içinde oluşan bir içeriğe sahiptir. Bir hukuk sever olarak temennim; her konuda kendimizi geliştirebileceğimiz birer kaynak olan hukuk sitelerinin çoğaltılması, hukukun insanlara daha iyi benimsetilmesi ve sevdirilmesi, bu vesile ile hukuk severlerin çoğalması, en önemlisi de değerli hukukçularımızın bizlere birer iyi örnek olmasıdır. İnanıyorum ki, hukuku yakından tanımak ve sevmek birçok kötülüğü ortadan kaldıracaktır.
Sitenizin henüz çok yeni olabileceğini tahmin etmekle birlikte gelişeceğine/geliştireceğinize inanarak başarılarınızın devamını diliyorum.
Bu arada ankahukuk.com bu kez de yayına girmeyecek olursa , artık af yok öyle değil mi değerli üyeler?! :p
Saygılarımla.
Cuma'ya gittim döneceğim:)
Bugün 16.Şubat.2007 saat 01.41,..
www.ankahukuk.com adresine girecektimki kapıda hala "15 Şubat'da yayına başlanacağı" yazılı.
Bizim bakal Memet'ten görmüş olmalılar. Geçen Cumartesi günü uğradığımda O'nun da kapısında "Cuma'ya gittim, döneceğim..." diye yazılıydı.
Du bakalım ne olcek ???? taktiği gibi :)))
30 Şubatta kesin açılıyormuşşşşş....
Yarin ola hayrola...
Sanirim www.ankahukuk.com bir acilacak pir acilacak...
İnternet dünyasındaki rezil siteler arasından bir projektör gibi aydınlatan değerli bir site olan anka hukuk teknik bazı aksaklıklardan dolayı açılamamıştır. Amma bu sorunlar giderilir giderilmezde açılacağı ve hak ettiği yeri alacağı şüphesizdir.
Burada espri yapan değerli üyelerin yanında kendini bilmezlerinde bu değerli siteye laf etmesi hepimizin canını sıkmaktadır. Sitenin değerli admininin böylesine zor şartlarda böylesine değerli bir siteyi açmaya çalışması her türlü taktirin üzerinde bir saygıyı hak etmektedir. Gün belirtmesi ise sitenin açılacağına duyduğu güvendendir ki site en kısa zamanda açılacak ve bizimde gururumuz olacaktır...
Hukuki net ailesi olarak bize yakışan kardeş sitemizin arkasında dimdik kapı gibi durmaktır ki duracağız... Fazla bekletme bizi gel artık kardeş ANKA HUKUK....
Evet, sonunda açıldı. Hoşgeldin ANKAHUKUK ...
Tesadüfen açıldığını gördüğüm Ankahukuk'a hoşgeldiniz mesajı için :
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?p=226882