slm.. benim sentlerimi k.cekmece 4 .icray vermişler ama dosa numarasını bulamıyorum-krşı avukt da kayıp yardım lütfen-neredn ögrenebilirim icra md. yardıcı olur mu?
Printable View
slm.. benim sentlerimi k.cekmece 4 .icray vermişler ama dosa numarasını bulamıyorum-krşı avukt da kayıp yardım lütfen-neredn ögrenebilirim icra md. yardıcı olur mu?
Olur
slm siteye yeni üye oldum sizden bir ricam var 30-10-2006 tarihli alacağıma karşılık ltd.şti.den çek aldım 02-11-2006 tarihinde bankada fonda paraları olmasına rağmen ödemediler ve çek yazıldı benden önce 3 icralık çekleri varmış ve ica gitmiş iş yerlerine ben çeki icraya vermedim bu yüzden şimdi firmayı buldum acaba 7.150-ytl lik çek geçen 10 ay içerisinde ne kadar faiz alınması lazım yardımcı olabilirmisiniz
MERHABA
Bende kart yüzünden madur olmuş birisiyim fakat ben kart borcumu 3 ay yatırmadım. Bu süre zarfın da bana hiç bir ihtar gelmedi düzenli olarak extralar gelmeye devam ediyor. Bu arada ben eşimden ayrıldım ve annemlerin yanına yerleştim daha öncede hesap özetleri annemlere geliyordu şimdide aynı adrese geliyor.Benim şuan bu evde hiç bir mal varlığım yok ve kartları ödeyecek durumumda yok.Kart borcum son hesap özetine göre 1000 ytl tutuyor. Bana bu konuda yardımcı olmanız mümkünmü? Şimdiden teşekkürler
2005 yılından itibaren ödemediğim kredi kartı borcum vardı.faizi ile 6000 ytl olmuş.şuan icra takibine başlandı ben bu memblağı avukatıma 2 taksit halinde ödemek istediiğimi soledim fakat kabul etmedi maaşımdan kesilmesini istemiyorum ne yapabilirim lütfen acil cvp verirmisiniz.teşekkür ederim.
merhabalar,
birine kefil oldum. fakat, sonradan iptek karşılığı kredi almış. ödememiş.
komşumdur, 5-10 sine'ye çektim. icrayı şimdilik durdurdum.
ama, diğer borçlarını ödemezse;
ipotekte mülk olarak dairesi olmasına rağmen
icra konusunda; benim başım ne kadar ağırır? :kızgın:
ve merkez bankasına icralık olmuş diye kaydım geçer mi?
teşekkürler, kolay gelsin.
müteselsil kefalet değilse (bunun için ne için vekalet verdiğinizi açıklamanız gerekir ki bilelim) asıl borçluya gidilir icra dairesi bütün yolları denediğini gösteren belge ile ancak size başvurabilir.eğer müteselsiz kefaletse direk sizden parayı tahsil edebilme şansları vardır.
evinin ipotek olması durumu değiştirmez
tacir den tacire
müteselsil kefalet li kefil i
bankaların isteyeceğini zannetmiyorum.
toprak yağmura muhtacı olmaz ama, bankacı tacire muhtaç duyar. :p
müteselsil kefalet kahramanlarından değilim galiba.
daire satış yazısı yazılmadan önce, daire sahibi borcu ödemek istiyor.:deli:
sağolasınız @ maximillano yardımcı olmanıza..
mevcut evrakım ve gelecek için iyi bir düşünce aldım siz'den...