Eşimle birlikte sesiz bir sahilde kumsalda olmak işterdim.
Printable View
Eşimle birlikte sesiz bir sahilde kumsalda olmak işterdim.
Hiç bir yerde...
yalansız ve menfaatsiz bir dünyada olmak isterdim:eek:
Uzun bir tatilde olmayı isterdim. Hem de çok uzun. Kendimi bildim bileli durup dinlenmeden çalışıyorum çünkü.:p
İstanbulda olmak isterdim bende... 3 ay sonra evleniyorum, stajdan vakit bulupda evime bir parça eşya bile alamadım daha...:)
:) Tebrikler herkes evleniyor bir biz kaldık yaaaa....
Umarım sende Başka arkadaşlar gibi evlenince bizden uzaklaşmaşsın. Tebrikler.....
Çok teşekkür ederim..:) Darısı senin başına ozaman..
Uzaklaşabilirmiyim hiç.. Arada bir sessizlik olsa da kopulmuyor siteden..
Ormanın tepesinde bir ev manzaramda denizde var.Evim tahtadan.Araba sesi yok,sadece sevdiklerim ve ormanı sesi.Mangalı ndumanı tütüyor ,koku mükemmel.Elimde içeceğim ... off off Allahım olmak istediğim yer orası ,ben işteyim,Beni al orman tepelerine bırak :)
Şu anda babamın yanında, elleriyle diktiği çiçeklere,açan goncalara bakarken çay yada kahve içiyor olmak isterdim. herşeyden sıyrılmış olmak...bütün yükünü hayatın, bahçe kapısında bırakarak babama koşmak...orada olayım yeter...daha bir güçlenerek,sevgiyi şarj ederek...
sonra kardeşim gelsin işten,hasretle...yakalım akşama doğru mangalımızı...açalım kırmızı şarabımızı, kadehlerimizde batan güneşi ve annemi analım...çok özledim ...
Manavgat şelalesinin yanında ki çay bahçesinde olmak isterdim,
şelale musikisinin ahenginde,bunaltıcı sıcağın hakimiyetine inat,ayaklarım buz gibi suyun içinde gelsin çaylar gitsin gözlemeler ohhhh harika bir duygu :)