dahada beteri :)
kontör yollamak isteyen bana yollasın..
dolandırmadan yasal yollarla istiyorum :o
isteynin bi yüzü göndermeyeninde her tarafı ;)
Printable View
Msn vb. programlarda kullanılırrken zaten sizi "kullanım şartları" başlığı altında uyarıyor. Ama bizler genelde programı kurarken "Kullanım şartlarını okudum kabul ediyorum" diye işaretleyip geçiyoruz. Okunmuş olsa buna benzer şekildeki dolandırıcılıklara karşı zaten uyarılıyoruz. Olayın hukuki boyutu bir yana bu ve buna benzer konularda (açık konuşmak istiyorum) özelliklerde kontor meselelerinde "gencim güzelim her dediğini yaparım kontor gönder kameramı açarım" gibi yüzlerce şekilde olaylar mevcut. Gelgelelim neden yaşıyoruz bunu ; bir gece vakti Vatandaş açmış bilgisayarını girmiş internete o site senin bu site benim dolaşırken bir adresi listesine ekliyor. Malum erkek milletiyiz ! Gecenin verdiği uykusuzluktan olsa gerek diyelim ;) kontor gönderiyoruz. Türkiyeye internet geldiği zamanlardan beridir bu konularla en başından beri karşılaşmaktayım. Burada Suç yok Suçlu yok var olan tek birşey var Nefsimiz.
Birde çok komiktir arkadaşım acil para yada kontor istiyor gönderiyorum. Böyle acil bir durumda en azından telefon denilen bir olay var.