oku pişman olmazsın...
Printable View
oku pişman olmazsın...
Teşekkür ederim ama biraz daha açıklayıcı cevaplar bekliyorum....:)
Ben meslekleri para kazanma aracı olarak gören zihniyeti sevmiyorum.Bir işi seviyorsan yapmalısın.Parayı değil işinden keyif almayı ve başarıyı hedeflemeli insan.Başarı zaten o her işte arzulanan parayı getirir.Ayrıca avukatlık mesleğinin insanın kendini geliştirme fırsatı bulabileceği bir meslek olduğunu düşünüyorum.
Ben de zaten para kazanmak için yapacağım demedim, ihtiyacımda yok zaten ama boş boş da oturamam...
Sorularıma cevap istiyorum, kimseden öğüt beklemiyorum....:rolleyes:
Not:Galiba siz okuduğunuzda yanlışlıkla ilk soruyu silmişim...
İyi de sorunuzun cevabı verilmiş işte, mesleğinizi severek ve layıkıyla yaparsanız iş de bulursunuz, para da kazanırsınız.
İş bulamayan avukatlar da var, bulan da.
Para kazanamayan avukat da var, kazanan da.
Yazdığınız cevaba bakılırsa öğütlere daha fazla ihtiyaç duyuyor olmalısınız.
neyse ben bir hukuk bürosuna gitsem iyi olacak herkese teşşekürler.
İş bulup bulmadıklarını mı merak ediyorsunuz yalnızca? Eğer yalnızca bu ise sorunuz, iş bitmez...
teşekkür ederim...
Merhaba avukat olacam diyorum.Ailem fen derslerimin çok iyi olmasından dolayı şiddetle karşı çıkıyorlar asında ben kesin kararımı verdim hukuk okuycam ama ailemin bu hali beni çok üzüyor.Bugün bir avukatın yanına gittik pek iç açıcı şeyler söylemedi bana bu adam galiba işinden bıkmış nese....
Yani kısacası ailem bana inanmıyor.Aslında bunda büyük suç bende geçen sene sadece fen derslerine önem verdim.Ben aslında hep avukat olmak istedim ilkokula başladığım günden beri ama nedense bunun için sadece kitap okudum vs vs....
aslında başka gereken şeylerde varmış ama bilemedim ben kesin kararımı verdim bide benim ailem beni en çok işsiz kalacağım konusunda uyarıyor türkiye çiftçi yetiştirir gibi avukat yetiştiriyomuş falanda filanda... okulda bile hatta dershanede
türkçe öğretmenlerine
-hocam ben tm yapabilirmiyim? dediğimde hayııııır sen fen öğrencisisin diyorlar
yani kısacası beni destekleyen kimse yok bazen kararımdan vageçecem diye öyle korkuyorum ki...:( bu konuları ilerde meslektaşım olacak insanlarla paylaşmak istedim.Bir gün inanıyorum ki çok iyi yerlere gelecem o zaman herkes yanlış yaptığını anlıycak aslında bende bu kadar avukat arasında iyi işler bulacağımı zannetmiyorum ama... herneyse yinede ben avukat olacam ne olursa olsun çünkü çok seviyorum ben dünyaya avukat olmak için geldim tıp mıp hikaye benim için...
büyüklerime saygılarımla