Re: Okuduğumuz kitaplardan,sevdiğimiz alıntılar...
..."Günbatımlarımızdan artık dalga boyları ve frekanslarla bahsediliyor.Evrenin karmaşası artık matemetiksel denklmelere indirgendi.Hatta insan olmanın kıymeti bile ucuzlatıldı.Bilim dünya gezegeni ile onun üstünde yaşayanların evrensel boyutta önemsiz noktacıklar olduğunu söylüyor.Kozmik bir kaza.Bizi birleştirmeyi vaad eden teknoloji bile bizi birbirimizden ayırıyor.Artık herbirimiz tüm dünyayla elektronik bağlantı içindeyiz,ama aslında sadece yalnızız.Vahşet,ihtilaf,ayrılık ve ihanet bombardımanına tutuldukŞüphecilik fazilet oldu.Alaycılık ve kanıt talebi aydınlanmış düşünce diye kabul ediliyor....................Anlam aramak adına Tanrının dünyasını gitgide daha küçük parçalara ayırıyor...ve tek bulabildiği aslında daha fazla soru."Dan Brown/Melekler ve Şeytanlar.
Hayatınızdaki tüm engeller beynizdedir.
O engeller ve olumsuz düşünce beyninizde olduğu sürece
kolunuz olmus,bacagınız olmuş,hatta yüksek kapasiteli bir beyniniz olmuş hiç önemi yok.
ahmet şerif izgören-süpermen ve uğur böceği kitabından.
Dünyadaki misyonunuzun sona erip ermediğini anlamak için işte size bir test ;Yaşıyorsanız sona ermemiştir.
Richard Bach
Ruhun Pusulası
Lütfen bana yaşamımın şu anda ne kadar zengin olduğunu asla unutturma.LÜTFEN bana sahip olduğum her şeyin gereksindiğim her şey olduğunu asla unutturma.LÜTFEN bana şükretmeyi asla unutturma.
Sarah B.Breathnach
Ruhun Pusulası
Hedeflerinizin genel koşulları yerine etiket üzerinde odaklanmanız ,doyurucu ve besleyici beş öğün yerine keten helvası seçmeye benzer.
C.Deemer-N.Fredericks
Sanırım ben aşkın doğasına alışamadım.Yerimi yadırgadım.Aitliği bulmak çok zor, anladım...
Paulo Coelho
Biz ne düşünürsek o'yuz.Biz neysek o düşüncelerimizle ortaya çıkar.Düşüncelerimizle dünyayı oluştururuz.
Buda
Ruhun Pusulası
sayfa 150