Re: Trafik kazasında haklılığımı ispat edebilirmiyim?
Alıntı:
Av.Kasım Erbilli rumuzlu üyeden alıntı
Sayın mustang35;
Ben veya bir kaç hukukçu üye bu forumda hukuk bilgimizle elimizden getirmişsiniz. Lütfen kusura bakmayın ama burda ki üyelerin profillerinde maddi malvarlığının ne kadar olduğu ihtiyaç sahibi olup olmadığı yazmıyor.
Eğer yardımcı olan avukat varsa sorularınıza, faydalanırsınız. Eğer avukatlar burdan ücretsiz yardımda bulunmuyorlarsa eleştirmeye hakkınız yoktur. Zira siz memur veya işçi iseniz çalışmanızın karşılığını ay sonunda veya başında almaktasınız. Veya da ticaretle uğraşıyorsanız sattığınız malı ücretsiz vermiyorsunuzdur zannederim. Bunu da aynı şekilde düşünürseniz açıklayıcı olur sanırım.
Oncelikle ben yardim istememistim ve hicbir zaman yardim etmek zorunlulugu var diye birsey soylemedim.Aksine ,oyle soyleyen kisilere olmadigini yazdim."dynast" in soylemek istedigi farkli,sizin anladiginiz gibi degil, o arkadas diyor ki; ben internetteki butun bilgileri bedava edinebilirim,(bu sitedeki gibi)ama benden kimse faydalanamaz.Inanin kiracilarimin birtanesini tam 5 ay bedava oturmasina musade ettim.Benim sadece demek istedigim,bu siteyi kuranlar mutlaka "dynast" in dedigi gibi APTAL,veya ENAYI olarak yardim etmiyor ,eger butun cevaplari okursaniz cogunda bir avukata gidin diyorlar,benim yoneticilere sikayet etmeme gerek yok mutlaka okuyanlar benim ne demek istedigimi anlarlar.Eger bu siteler yanlis ise neden hala uye olarak buraya giriliyor ve hakaret ediliyor ?
Ben her problemimi avukatimla cozuyorum,fakat her meslekte oldugu gibi avukatlarin arasinda da hakkindan fazla para alanlar var.Bana gore bu site bedava hizmet verip,diger avukatlara zarar vermiyor,aksine kotu niyetli avukatlara firsat vermeyerek avukatlarin halkin gozunde degerini arttiriyor.Tabiki "dynast" arkadasin dedigi gibi akil seviyesine gore bazi seyler farkli gorulur.keske o da sizin gibi SEVIYELI yazmis olsa idi, bu kadar sacma yazismalar olmasaydi. Saygilar...,