eğer karakoldan adres tespiti çağırlarsa karakol hangi işlemi uygular ... plz cevap yazn adliyeye gidecem temiz kağıdı almak için işe başlıcam başlıyamıyorum
Printable View
eğer karakoldan adres tespiti çağırlarsa karakol hangi işlemi uygular ... plz cevap yazn adliyeye gidecem temiz kağıdı almak için işe başlıcam başlıyamıyorum
Arkadaşım sen sadece buraya soruyu yazıp sana verilen cevapları okumuyormusun. Kaç defa savcılıktan adli sicili al bişey çıkmaz senin karakolda işin yok yazdık. Hala aynı yerde takıldın kaldın. Adli sicil kaydını alıp işe başlasaydın şimdiye kadar ilk maaşı haketmiş olurdun. Ama sen bize inanmıyor veya anlamıyorsan bir yol daha var.
Deneme yanılma yöntemini kullan.
Ailenle vedalaş helallik al yanına bolca çamaşır al biraz para koy cebine.
Karakolun seni çağırmasını bekleme. Git Karakola ben geldim 2002 de borcum vardı ne yapacaksınız de. Sonucu bize yaz.
cevap için cok sağlun ...bugün adliye ye gidiyorum işallah adliye de temiz kağdı alırken polis gelipte senin aranman var bizimle geliyosun demez ve kelepçeyi takıp karakaola kötürüp karakaolda isallah sunu soylemez(sen nerde oturuyorsun bizi oraya götür bakalım demez işallah )çünkü ailemin borcum olduğundan haberleri yok yani benim bittiğim andir yorumlarınızı takip ediyorum 4 gözle okuyorum her satırını sağlum
Çok güzel senaryo.
Bu dediğin olurmu, çok zor hatta hiç duyulmamış.
Ama şu olabilir. Sorman gereken asıl soru.
Sen işe başlayacaksın doğal olarak işyerine ve sgk ya ikamet adresi bildirilecek. İcra dairesi bu yolla senin adres bilgilerine zaten ulaşabilir. En iyisi sen ilk maaşınla git borcu öde.
Telekoma zaten ne kadar bir borç olabilirki. Çokmu yüksek.
Adliyeye böyle çekingen gidip, orada tedirgin olursan borç için değilse bile şüpheli hareketlerden dikkat çekip Karakola götürebilirler
ASPERTONUN DİKKATİNE
Ne oldu gittin mi adliyeye aldınmı sabıka kaydını inşallah bir şey çıkmamıştır bende çok merak ettim çok korkuyordun umarım iyi sonuç almışsındır.
Merhaba
Benim 2007 senesine ait 2 dosyadan mal beyanında bulunmamaktan 10 gün hapis kararı geldi. Formda okuduğum kadarıyla mal beyanından hapis cezası kaltı diyorsunuz ama ben metris ceza evine ziyarete gitmek istiyorum fakat orda gbt ye bakılıyor dendi.. Acaba gbt de birsey cıkarmı.. Birde bugun savcılıktan temiz kağıdı aldırdım orda bir sey cıkmadı...3 cocuk annesiyim ziyarette birde bende tutuklanırsam bebeklerime kim bakar..Bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirimmm..İlginize şimdiden tesekkür ediyorum...
Mal beyanında bulundunuzsa dava düşer bişi yapmanız gerekmiyor duruşmaya girip beyan edin. Diğer konuda elinizdeki belgelerle maaşınıza haciz konulan icra dairesine dilekçe verin haczin kaldırılmasını isteyin red olursa İcra Hakimliğine şikayet yollu dava açın bir kaç günde karar veriyorlar zaten sizin hızınıza bağlı çabukluğu.
yaw size uyduk 10 gün hapis yattık vallah billah
- - - Updated - - -
gittim adileyeden çıkarken kimlik istediler bende verdim bekle dediler bekledim bir polis araçı geldi taktı kelepçeyi götürdüler karkola ordanda bayrampaşa ceza evine 10 gün hapis yattım
Sevgili arkadaşım aradan 5 sene geçmiş neredeyse.. Sen ciddimisin ?