-
Sayın Commodoretr1;
At binenin kılıç kuşanannın, mini etek giyenin sana ne? Düzgün olmayan bacak neylesin mini eteği giyenden giymeyenden sana ne? Kökten Çözümcülüğünüzden bana ne? Cesaret bir hissi kabl el vuku bu olaydan sana ne?
Sayın Duygu; mini etek boyunun sana ne ve bana nesinden bize ne?
Sayın Dilek senin mutluluğundan kime ne ise kime ne ayrıca bana ne?
-
Sayın Dündar!!!!!
Bu kadar............ :)
-
Sayın Tekay;
Anladığım kadarıyla "SANA NE" nin sesiz versiyonunu yazmışsınız tebrik ediyorum daha önce bu halini düşünmemiştim. Sana ne = Sol Omuz üzerinden bakarak kafa silmek = Sayın Tekay'ın son yanıtır.;)
-
Sevgili Pınar;
biliyorsun ki bu aralar kafam başka bır konu ile fazlasıyla mesgul o nedenle sadece omuz silkip goz suzmnin yanında bırde someoneelse moduna gecmiş durumdayım.
Tınnnn yaniii. Buda bir nevi "Bana ne" demektir. Ve sanırım hakikaten tınnnnnnnnnnnn.........
Anladın sen onu.......
-
Güzelim Türkçemizin katledilişinin bir örneği olan someone else ve de nothing else modu denilen modlar, Sana ne ve bana ne 'nin argolaştırılmış hatta deformasyona uğratılmış hali olup bu konuda herkesi duyarlı olmaya çağırıyorum.
Ayrıca Sayın Tekay Modunuzu ve diğer halleri anladığımı bildirir, " siz onu beğenmiyormusunuz" diye sorarım.
-
Kanımca....
Anladın sen onu..................
-
Sanırım saçmalama modu var insanların nereden aklıma geldi anlamam ama sorarsanız yanıtım hazır sana ne ?
-
Sayın Commodore1tr;
Umarım rahatsızlık hissi vermıyordur varlığımız?
-
Ne haddimize efendim ne münasebet ...
-
ya arkadaşlarmı desem acaba benden büyükleri abla abimi desem artık siz nasıl uygun görürüseniz o şekilde kabul ediniz
bu sana ne bana ne anlamı ne acaba biraz aydınlatınız
gerçi sizde bana sana ne bana ne diyeceksiniz ama
demeden ben diyeyimmmmmmmmmmmmmmmm