sen çıkardın mı gözlüklerini yoksa doktor çıkarma mı dedi
Printable View
Mdrn ;
Sen değil siz.... Öncelikle nezaket kurallarına uyunuz... İkinci olarak olayları kişiselleştirmeyiniz... Bir fikriniz varsa yazınız... Yoksa sumanın erdem olduğu bilinci ile oturunuz ve susunuz.... Hayırlısı sizin için budur...
Alıntı:
Ekleyen: mdrn - 02/12/2006 : 16:02:33
Yok hala çıkmamış ve çıkacak gibi de değil.Neyse hep genç kal çocuğum...
ben buraya susmak için gelmedim bu bir
ikincisi avukatlık mesleğinizde oldukça iyi olduğunuzu da belirtmek isterim
ben durumu kişiselleştirmiyorum lakin kişiselleştirenler var sesiniz neden onlara çık(a)mıyor? bunu merak ediyorum
birde şunu söyleyeyim ki ben gözlük kullanmıyorum
Size susun demedim bu bir...
Fikrinizi yazınız dedim ikisi çok farklıdır bu iki....
''ikincisi avukatlık mesleğinizde oldukça iyi olduğunuzu da belirtmek isterim'' cümleniz hoş amma ben bu mesleği yapamam çünkü avukat değilim benim mesleğim değil dolayısı ile oldukça iyi olamam ama avukat olsam çok iyi olurum bu üç...
Bun yazdıklarınız kişiseldir bu dört...
Kişiselleştirenlerden kime sesim çıkmamış bu beş....
Gözlük konusunda size yazılan sanırım kinaye idi ironik bir durum yani altı...
Tayip i sevmem yedi...
bütün bunları yazarken ne kadar kişisellik katmışsınız
ben şunu da anlamadım tayyip beyin konumuzla ilgisi nedir yoksa beni tayyipci mi sandınız
Tayyip efendinin konuyla ilgisi şudur bu forum vah tayyip vah olarak onun yediği herzelere açılmıştır. Ancak sayenizde tayyip efendi yırtmaktadır...
Bu arada tayyip efendi sözümü tuttu :) nato toplantısından sonra aşağı indi İran da dolanıyor.. Umarım dolaşmaya doyamaz kalır oralarda...
peki tayyip bey iranda kaldığında başımıza kimin geçmesini istiyorsunuz
halk iradesine biraz saygı lütfen
peki tayyip bey iranda kaldığında başımıza kimin geçmesini istiyorsunuz
halk iradesine biraz saygı lütfen
Halk iradesine saygılıyız...
Ancak herkesin saygılı olmasını istiyoruz...
Yüzde 34,5 mecliste temsil ediliyor bu halkın , iktidar partiside %24,2 ile... Ne dersiniz halkın geri kalanına saygı gösterilmesine gerek var mı yok mu?
Dört senelik iktidarda hiç kimsenin gitmediği kadar yurt dışı gezisi yapıp bir diplomatik başarısı olmayan tam tersine hep rezalet çıkaran bir başbakana fazla bile saygılıyız inan...