İllaki yeni kitaplar, setler alınması gerekmiyor, herkes kütüphanesinden bir parça ayırsa kocaman bir kütüphane oluştururuz arkadaşlar, hadi... :)
Printable View
İllaki yeni kitaplar, setler alınması gerekmiyor, herkes kütüphanesinden bir parça ayırsa kocaman bir kütüphane oluştururuz arkadaşlar, hadi... :)
Arkadaşlar şimdi Gökçen'in sitesini inceledim. Orda Turkhukuksitesi'nin kampanyaya katılan ve destekleyenler linkinde yeri var. Lütfen bu konuya daha fazla önem gösterelim. Bizimde faaliyetlerimiz hızlandırmamız gerek diye düşünüyorum.
İnanın insanın kütüphanesinde ki kitaplardan ayrılması çok zor onlara baktın elemek için ama nafile; evdekilerden eleyeceğim akşama.
İlk kargo bu gün geldi, gönderene teşekkürler,ama galiba sadece 10-15 kitapta kalacağız diye korkuyorum.
UYANIN LÜTFEN VE BİR KÜTÜPHANE KURALIM
Siyah Lale - Alexandre Dumas
Sofie'nin Dünyası - Jostein Gaarder
İsisin Düğümü - Önay Sözer
Laiklik - Toktamış Ateş
Moby Dick- Herman Melville
Dede Korkut Masalları
Çocuk Kalbi- Edmond De Amicis
Nutuk - Nurdan Yayınları
Atatürk- Hayatı- Devrimleri-Anıları ( Nurdan Yayınları)
Atatürk'ten Anılar ( Nurdan Yayınları)
Midas Kartalının Gözleri- Gülten Dayıoğlu
Kaşağı- Ömer Seyfettin
Pollyanna - Elenor H. Porter
Madame Bovary- Gustave Flaubert
Parma Manastarı- Stendhal
Ana - Maksim Gorki
Türkçe Sözlük 2 Cilt - Türk Dil Kurumu
Sayın Fırat Bayındır
Yukarıda listesini döktüğüm kitapları belirtmiş olduğunuz adrese kargo ile göndereceğim. Eğer elinize ulaşan kitaplarla aynı olanlar varsa bana bildiriseniz onların yerine başka kitap göndermem söz konusudur.
Duygu Tekay'ın Notu; bu kitapların bir kısmı benim namıma Pınar Hanım tarafından temin edilmiştir.
Teşekkürler Pınar.
Belirttiğim tüm kitaplar Av.Fırat Bayındır'a gönderilmiş bulunuyor.
Katılıma bakacak olursak,
Duyarlılığımızın sözde bu kadar güçlü, fiiliyatta bu kadar zayıf olması son derece üzücü.......
Ben de çok istiyordum kitap göndermeyi,3-5 tane de olsa,az da olsa göndermeyi düşünüyordum ama kitapları öbür evden almam gerekiyor,sınavlar olduğu için gidemedim,bugün de son gündü [:am]
Eğer katılım olursa,ikinci bir toplama olursa ben de gönderirim,ya da direk adrese hukuki.net ismini de ekleyip gönderirim.
Kampanya süremiz uzatılmıştır, katkılarınızı bekliyoruz, bu kadar mı bizim gücümüz arkadaşlar?...
Sevgili arkadaşım, meslektaşım Av.Nilgün Sevil Kaplan'a duyarlılığı ve katkısı için teşekkürler...
Nilgün Hanım'ın aşağıda listesini yapmış olduğum kitapları ile birlikte benimkiler de kargoya verilmiştir.
Şiirlerle Atatürk ve Milli Bayramlarımız
Define Adası
Güliver'in Gezileri
Andersen Masalları
Üç Silahşörler
Dokuzuncu Hariciye Koğuşu
Pinokyo
Suç ve Ceza
Filler Sultanı
Kızlarıma Mektuplar
Oliver Twist
Sevgi Masalı
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz
Kampanya süremiz uzatılmıştır, katkılarınızı bekliyoruz, bu kadar mı bizim gücümüz arkadaşlar?...
Sevgili arkadaşım, meslektaşım Av.Nilgün Sevil Kaplan'a duyarlılığı ve katkısı için teşekkürler...
Nilgün Hanım'ın aşağıda listesini yapmış olduğum kitapları ile birlikte benimkiler de kargoya verilmiştir.
Şiirlerle Atatürk ve Milli Bayramlarımız
Define Adası
Güliver'in Gezileri
Andersen Masalları
Üç Silahşörler
Dokuzuncu Hariciye Koğuşu
Pinokyo
Suç ve Ceza
Filler Sultanı
Kızlarıma Mektuplar
Oliver Twist
Sevgi Masalı
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz
Sevgili hukuki.net dostları...
Gökçen'in kütüphanesi kampanyasına o kadar yoğun bir ilgi gösterdiniz ki, gönderdiğiniz kitapları koyacak depo bulmakta zorlanınca çareyi 200.000 gros tonluk bir gemi kiralamakta bulduk.
Gemiyi 17 Aralık'ta yola çıkartarak Gaziantep limanına yanaşmayı planlıyoruz.
Göstediğiniz aşırı ve yoğun ilgi ve alaka, önem ve ehemmiyet, ve destek,estek vede köstekten dolayı teşekkürlerimizi arz ederiz.