-
Abbas Bey,
Ben de gecikmeli olarak tebrik edeyim de, hamsi hakkımız yanmasın.
Bu arada demokrat yaklaşımınız gözlerimi doldurdu, Bahattin Bey karşı listeye oy vermesine rağmen ona ve birlikte getirdiği Tanrı misafirine rakı balık ısmarlıyorsanız, bizim hamsiler birkaç porsiyon oldu demektir. Bu arada rakı sebebiyle Allah Bahattin Bey'in taksiratını (yaşarken) affeylesin diyelim de sitede nice yeni polemikler yaratmasına imkan versin. [:p]
-
Buraların en büyüğü o bir başkaaaa,
Abbas abi Abbas abi çok yaşaaaa...
:)
Tebrikler...
-
Tekrar teşekkürler...
Adana'ya yolu düşen ve düşmeyen tüm dostlara kapımız açık...
Sayın komodor, Bahattin sizin sayenzide yine dört ayak üstüne düşmeye çalışyor, ama bu gayrete gerek yok, zaten bizim kapımız Mevlana kapısı gibi...
Sayın HRMGR; zaten sizin "müktesep hakkınız" var, ama inşallah yine bir kaza olmaz. Bu defa tedbirli olmaya niyetliyim.
Selam.
-
Hamsi mevsimini beklediğimden tebriğim de biraz gecikti.
Tüm gönlümle tebrik ediyor, başarılar diliyorum.
-
Bu arada sitenin başına eklemişler... Av.Dilek Kuzulu Yüksel ve üyelerimizden Av.Sertaç Turgut, Manisa Barosu Salihli İlçe Temsilciliği seçimlerini kazanmışlardır. Bu başarılar sitemiz adına da gurur vericidir.
Evet gerçekten çok hoş olmuş sitede kim varsa bir yerlere geliyor buda bizleri sevindiriyor...
Anladığım kadarıyla biz adminle başbaşa kalacağız sonunda... hadi hayırlısı...
Bir mutlu haberde ben vereyim Çok değerli yöneticimiz Av.Fırat Bayındır yol baro başkanşlığına ; Av Ragıp ATAY ise İstanbul Bursa arası yol baro başkanlığın kazanmışlardır.... Kendilerini kutlar başarılarının devamını dileriz
-
Tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Hayırlı çalışmalar.
-
Sevgili Dilek;
Tebrik ediyorum seni.
Sertaç size de tebrikler. BAşarılarınızın daim olsun bizde gurur duyalım.
-
Geç de olsa; Sayın Av.Abbas Bilgili'yi, sevgili eşim Av.Dilek Kuzulu Yüksel'i ve değerli arkadaşım Av.Sertaç Turgut'u başarılarından dolayı tebrik ediyorum.
Ayrıca; eşim diye söylemiyorum, kendisi tüm adaylar arasında en fazla oyu almıştır.
Başarılarınızın devamını diliyorum.
-
Bu kadar da olmaz kardeşim... Alla allah... Dilek dilek dilek... La havle yazdık dimi oraya yol baro başkanlarını onlara tebrik yok mu ???
Hakan bey hakan bey yüklediniz yükü karınızın üzerine yan gelip yatıyorsunuz... Nerede eşitlik nerede adalet nerede kadın hakları Duygu asena öldü yüklenin bakalım...
Bak Üzüm v.s gibi rüşvetler karşılığı seni desteklerim :)) bilmiş ol ...
-
Sayın commodore1tr; biz yükü, yükü çekecek olana yükleriz yarı yolda bırakacak olana değil. Eminim ki, bu görevi de layıkıyla yapacak ve başarılı olacaktır.
Kaldı ki, bu sebep ile ben kendi siyasi hayatımdan vazgeçmiş ve kendimi bir Özer Uçuran Çiller pozisyonuna sokmuş bulunmaktayım.
Yol baro başkanlarımız kalbimizde. Onları unutmak mümkün değil. Tebrik ediyorum
İlaveten; Sayın Ragıp Atay için Topçular Feribot İskelesine ve Sayın Fırat Bayındır için ise Afyon-Ankara yol ayrımına yolların boş bırakılmamasında ve akaryakıt tüketiminde göstermiş oldukları üstün çabalarından dolayı ayrı ayrı heykellerinin dikilmesini teklif ediyorum.
Saygılarımla