fatihsaymaz rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba,
1.5 yıldır aynı evde yaşadığım bir kız arkadaşım var kendisi 22 yaşında ailesi bu şehirde değildi ve biz kesinlikle evlenme kararı almış bir çift olarak tam 1 yıldır aynı evde yaşıyorduk. Bulunduğumuz şehirde tüm esnaf ve çevre bizi nişanlı hatta evli biliyorlardı. Bu aşamada 5 ay kadar önce kürtaj ile sonuçlanan bir hamilelik dahi yaşandı. Ancak 3 ay önce ailesinin buraya taşınması ile biz aynı evde kalamamaya başladık ve ailesinin beni sadece yaşım kızdan büyük diye evliliğimimizi onaylamaması üzerine biz ayrıldık. Ancak gelecek taahhütü buşunmadan birbirimizi özledikçe görüşmeye hatta cinsel münasebete devam ettik. Ancak 1 hafta önce görüşmemiz ailesi tarafından tamamen engellendi ve kızda ailesinin baskılarına boyun eğdi ve biz tamamen ayrıldık.
tam 1.5 yıl boyunca maddi manevi olarak kullanıldığım hissini ve yaşadığımı şehirde ailemin ve dostlarımın yüzüne bakamaz hale geldiğimi söylemek istiyorum. Öyleki bu şehirde öğrenci olan sevgilimin ailesine kaldığını söylediği evin kirasından tutunda yaz tatilinde eve gitmemek için iş buldum çalışıyorum dediği için babasının kendisinden istediği aylık 500 Ytl yi bile babasına ben yolladım.
Evlenince kullanacağımız ev olduğu için aldığım yatak odası ve koltuk takımlarınıda yine sevgilim yüzünden kaybettiğim işten ayrılmış olmama rağmen ödemeye çalışıyorum.
Ben şimdi sevgilimi, kira kontratı ve elk ve su aboneliği dahi onun üzerine olan bu eve çağırdığımda, sadece kanuna intikal etmesi ve ailesinin o kız için yaptığım herşeyi duyması için bu evde alıkoyarsam, bir ceza alırmıyım.
1.5 yıldır beraber yaşıyor olmamız ve benim maddi manevi gördüğüm zarar, elimde bulunan kürtaj belgesi ve tatile gitmemiz ve diğer tüm seyahatlerimizde dahil çekilmiş yaklaşık 5 bin resim bana ne gibi bir fayda sağlar...
2 sefer mektup yazarak canıma kıymaya kalktım ama ona olan sevgim ölmemi dahi engelledi lütfen bana yardımcı olun. Şimdiden teşekkürler