Gerilim filmi yazmış bazı arkadaşlar...
Gerilim diyince The change ling i tek geçerim bence efsanedir o film... Ne elmmm ne 13. cuma... ne suspiria ne cerry ...
Printable View
Gerilim filmi yazmış bazı arkadaşlar...
Gerilim diyince The change ling i tek geçerim bence efsanedir o film... Ne elmmm ne 13. cuma... ne suspiria ne cerry ...
Carpe Diem
Gerilimli filmlere bayılırım,ama az seyredilmiş ,bişi olsun.Birde gülmek olmasın.
Dedik ya gerilim filmi diyince the changeling diye 1980 yılında çevrildi çok kaliteli zaten o yüzden az oynadı.
Konu gerilim ise...Öneri; The Butterfly Effect...Olası ihtimal; Yerinizde kalakalacaksınız.
Sınav Sorusunun Cevabı; 1990 galiba Sinema Batı..Buruk ama coşkun duygular. Genç idealist bir yüreğin gözyaşları...Şiddetle önerilir.
Tekrar izlerim,
Kadınca bir film...Piyano/Piano
Erkekçe bir film...Kelebek/Papillon
Unisex bir film...Schiindler's List
Babam ve Oğlum filmini severler için..."In the Name of the Father"/"Babam için"
Herkese çok teşekkürler :) Bu arada epeey film izledim..Ama bir çoğu zaten daha önce izlediklerimdi.Ev arkadaşlarımın hatrına..Dublex(çok sevimli),Date Movie(çok alaycı),Ice Age 2(animasyon olsun da taştan olsun...ama bu çok iyiydi),The Others(bunu tam 3 defa izledim sanırım bi 3 kere daha korkarım),Dead Birds(sonunu anlamaya çalıştım),Baş Belası Ali G[:p],Wrong Turn...
Tepenin Gözleri vahşet sahneleriyle doluydu,bi çok sahnede gözlerimi kapattım [xx(] Ayrıca buna benzer bir film izlemiştim.Wrong Turn..İkisini de izleyenler benzerliği farketmişlerdir.
Testere 3...Birinci filmini tek geçerim.
Sınav ı arkadaş zoruyla izledim,bu kadar iyi olacağını ben de tahmin etmiyordum.
Hokkabaz güzeldi,ama ben kahkahalardan nefes alamayacağımı düşünürek izleyince biraz hayal kırıklığı oldu..
Sınavlar bittiğine göre tekrar başlayabilirim kaldığım yerden.Bu arada size bir tavsiyem..İhtiyar Delikanlı(Oldboy)Güney Kore yapımı..Fırsatınız olursa izleyin.
Brubaker
Hiç gerçeküstü bir film seyrettiniz mi?
Bence sürrealist filmlerin babası,annesi,amcası,herşeyi bir yönetmen,hayranı olduğum Luis Bunuel'den birkaç film izlemelisiniz...
Önerebileceklerim ,Mahvedici Melek(El Angel Exterminador-1962),Özgürlük Hayaleti(Le Fantôme de la liberté-1974),Los Olvidados(1950),Samanyolu(La Voie lactée-1969),Bir Endülüs Köpeği(Un chien andalou-1929)......daha birsürü,keşke hepsini izleyebilsem...Her filminde beyazperdenin farklı bir penceresini görüyorum,her filminde sanki bir rüya görüyorum.Muhteşem.
v X files filan diyenler var ama hala xena diyorum...
X files diyorum,ama artık mulder yok galiba diziden ayrıldı,ne olacak acaba :) Hem x files hem xena olsun,yarınki bölümde lucy konuk oyuncu,her an lilililililili diye bir ses duyabiliriz :D